Trotse sponsor van Team DSM

Bij Hans Anders weten we hoe belangrijk het is om goed te zien en je ogen te beschermen, zodat je je kunt ontwikkelen en het beste uit jezelf kunt halen. Op ieder moment van de dag, óók tijdens het sporten.

Ook wereldwijd bekende wielerploeg Team DSM richt zich op (menselijke) groei en ontwikkeling. Met een scherpe focus op innovatie en talent, blijven zij zichzelf uitdagen om hun prestaties te verbeteren. Dat doen ze in nauwe samenwerking met partners van wereldklasse. Hans Anders en Team DSM delen de 'drive' om altijd het beste uit mensen en uit hun omgeving te willen halen. Daarom is Hans Anders vanaf januari 2022 officieel - en vooral trotse - partner van Team DSM.

 

 

Onze uitdaging: 's werelds beste sportbril

Bij de start van onze samenwerking, hebben we elkaar uitgedaagd om samen 's werelds beste sportbril te ontwikkelen. Met als doel om de renners van Team DSM én alle (amateur) sporters in Nederland sensationeel zicht te bieden tijdens het sporten.

Onze brillenexperts hebben intensief samengewerkt met het productinnovatieteam van wielerploeg Team DSM om een high-tech sportbril te ontwikkelen. Met gebruik van milieuvriendelijke materialen van de hoogste kwaliteit, de allernieuwste technieken, een aerodynamisch design en de allerbeste glazen (natuurlijk ook op sterkte) voor comfort en perfect zicht.

 

DRIIVE; voor sporters over de hele wereld

Het resultaat van onze intensieve samenwerking is DRIIVE, een high tech sportbrillenmerk. Exclusief ontwikkeld door Team DSM en Hans Anders. De sportbrillen worden al sinds het begin van het wielerseizoen met met veel plezier (en succes) gedragen door de renners van Team DSM. De collectie bestaat uit een PRO lijn, met professionele racebrillen een HYBRID lijn met sportieve zonnebrillen voor ieder moment van de dag. De brillen zijn met en zonder sterkte verkrijgbaar in al onze winkels. Allemaal van de beste kwaliteit, maar wel héél betaalbaar voor iedereen. Bekijk de volledige collectie hier.

 

Sponsorverzoeken

Naast onze samenwerking met Team DSM, ondersteunen we ook enkele goede doelen, zoals Dokters van de Wereld en wat sympathieke, lokale initiatieven (financieel of in natura). 

We ontvangen geregeld aanvragen voor sponsoring of donaties. Om te zorgen dat onze producten en onze service lekker betaalbaar blijven, maken we goed afgewogen keuzes. Daarin wegen we de verschillende aspecten van onze duurzaamheidsbeleid mee. Een beleid waarin zien, horen en persoonlijke ontwikkeling een belangrijke rol speelt. Al onze klanten zijn even belangrijk voor ons, maar we kunnen niet iedere aanvraag honoreren.  

Wil je weten of we aan jouw sponsorverzoek tegemoet kunnen komen? Stuur dan een e-mail naar sponsoring@hansanders.com en we proberen binnen 2 weken op je verzoek te reageren.