Overzetzonnebrillen

Op zoek naar een trendy zonnebril die je gemakkelijk op kan doen zonder je eigen bril af te zetten? Dat kan met de Suncovers van Polaroid. Handige overzet zonnebril met een hoog draagcomfort. Bij Hans Anders heb je keuze uit verschillende modellen.

Filteren

Polaroid

Polaroid overzetzonnebril 8900

€ 30 € 24

Polaroid

Polaroid overzetzonnebril 8901

€ 30 € 24

Polaroid

Polaroid overzetzonnebril 8535

€ 30 € 24

Zonnebril over je eigen bril

Ben je brildragend en wil je je ogen graag beschermen tegen fel zonlicht? Dan kun je kiezen voor een zonnebril op sterkte, maar een overzetzonnebril is vaak een slimmere en goedkopere oplossing. Het grote voordeel van een overzetzonnebril of clip-on zonnebril is dat je hem gewoon op je eigen bril kunt vastklikken. Zo zie je alles scherp én heb je geen last van de zon. Bij ons vind je een ruime collectie overzetzonnebrillen voor dames en heren. Wil je meer weten? Lees dan snel verder en bekijk onze online overzetzonnebrillen!

 

Voordelen van een overzetzonnebril

Een overzetzonnebril is voor veel brildragers een ideaal alternatief voor een zonnebril op sterkte. Zeker als je online een zonnebril op sterkte wilt bestellen, zijn je mogelijkheden op het gebied van de juiste sterkte van de glazen vaak beperkter. Als je een sterke afwijking hebt of als je bijvoorbeeld glazen met cilinder hebt, kan het erg lastig zijn om een zonnebril op sterkte te vinden die niet al te duur is. Omdat je een overzetzonnebril op je eigen brilmontuur klikt, blijf je alles op de juiste sterkte zien, en zijn je ogen tegelijkertijd beschermd tegen fel zonlicht en UV-straling.

Bij Hans Anders verkopen we Suncovers van Polaroid. De overzetzonnebril bevat polariserend glas dat de volgende voordelen met zich meebrengt:

 

Overzetbrillen voor heren

Onze online collectie overzetzonnebrillen biedt een ruime keuze in overzetbrillen voor heren. Je kunt kiezen voor een overzetzonnebril die je op één punt boven de neus vastklikt op je eigen bril. Deze clip-on overzetbrillen zijn geschikt voor monturen van metaal. Als je een bril met een kunststof montuur hebt, dan kun je ook complete overzetbrillen krijgen die je over je eigen bril draagt. Maak je geen zorgen over de pasvorm: je eigen bril wordt zo goed als onzichtbaar onder een overzetzonnebril. Daarnaast kun je kiezen voor een overzetzonnebril met pootjes of voor een overzetbril met een elastiek aan de pootjes. Door deze om je hoofd te klemmen voorkom je dat je overzetbril van je neus glijdt.

 

Overzetbrillen voor dames

De nieuwste collecties overzetzonnebrillen en clip-on zonnebrillen gaan mee met de laatste modetrends op het gebied van zowel gewone brillen als zonnebrillen. Je kunt dus overzetzonnebrillen kopen in elke stijl. Overzetzonnebrillen zijn net als gewone zonnebrillen verkrijgbaar in vele kleuren, met allerlei prints en ook met getinte glazen. Je vindt er dus altijd één die bij jouw stijl past. Het enige waarop je moet letten bij het kopen van een overzetzonnebril is dat hij groot genoeg is om het montuur van je gewone bril te bedekken.

 

Goedkope overzetzonnebrillen

Het grote voordeel van overzetzonnebrillen is dat ze goedkoper zijn dan zonnebrillen met glazen op sterkte. Bij ons vind je dan ook een ruime collectie overzetbrillen tegen scherpe prijzen. Zo heb je altijd een goedkope overzetbril bij Hans Anders.

 

Overzetbril kopen

Een overzetbril online kopen gaat heel eenvoudig. Heb je een model gevonden en wil je weten of dat bij je past? Je kunt je overzetzonnebril eenvoudig virtueel passen door een foto van jezelf up te loaden bij het model van je keuze. En als je je overzetbril online bestelt, kun je hem morgen al in huis hebben! Weet je niet precies wat je sterkte is? Maak dan een afspraak voor een gratis oogmeting. Onze opticiens helpen je graag.