Gratis oogmeting of hoortest afspraak
Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

Heren Zonnebrillen

Ben je man en op zoek naar een nieuwe zonnebril? De eerste stap naar een mooi montuur zet je hier op de site van Hans Anders. Kies uit onze eigenmerk- of merkmonturen in elke vorm en kleur. Jouw zonnebril gevonden? Wij leveren hem thuis bij je af.

€ 159,00
€ 149,00
-
€ 159,00
€ 119,00
€ 139,00
€ 159,00
€ 149,00
-
€ 189,00
€ 119,00
€ 129,00
€ 79,00
€ 119,00
€ 49,00
€ 45,00
€ 149,00
€ 139,00

Heren zonnebrillen

Mannen met een zonnebril hebben vaak de reputatie onafhankelijkheid en stoerheid uit te stralen. Een mannen zonnebril kan inderdaad erg mooi staan en velen gebruiken hun zonnebril niet alleen uit functionele oogpunten, maar maken er ook een fashion statement mee. Een zonnebril voor een man is onmisbaar als je veel achter het stuur zit. Laaghangende zon of reflectie van zonlicht op het wegdek kan op den duur een aanslag op je ogen betekenen. Met mannen zonnebrillen geef je je ogen de broodnodige visuele rust.

Moderne heren zonnebrillen

Zonnebrillen voor mannen bestaan al vele decennia. Een van de bekendste mannen zonnebrillen is nog altijd de klassieke pilotenbril die speciaal voor de Amerikaanse luchtmacht werd ontwikkeld. In de loop der jaren is er op technisch gebied veel veranderd. Moderne zonnebrillen voor heren kunnen nog steeds op een klassieke manier zijn vormgegeven. Echter, tegenwoordig gebruiken brillen fabrikanten meer en meer moderne materialen. Wie het beste van het beste wil, heeft veel keuze in moderne zonnebrillen voor mannen met glazen van nieuwe optische materialen en zeer goede lichtfilterende werking.

 

Soorten heren zonnebrillen

Er zijn veel soorten heren zonnebrillen. Je ziet veel variatie in pasvormen en modellen van het montuur. Mannen gezichten vertonen veel variatie en brillen fabrikanten ontwerpen voor elke gezichtsvorm passende modellen mannen zonnebrillen. Je kunt ook kiezen uit verschillende materialen. Veel heren zonnebrillen hebben glazen van optisch erg goede en lichte kunststof. Wat vorm betreft kun je bijvoorbeeld kiezen voor een rechte, ovale of ronde zonnebril voor een man. Bepaal welke pasvorm het beste bij jouw gezichtsvorm past en maak dan je keuze of pas de heren zonnebril online. Kijk dan ook zeker eens naar mooie en trendy randloze zonnebrillen voor heren.

 

Merken heren zonnebrillen

Als je veel van je zonnebril eist en hem ook vaak gebruikt, kun je het beste kiezen voor merk zonnebrillen voor mannen. Gerenommeerde merken hebben altijd een smaakvol aanbod voor heren en zijn bijna aan hun stand verplicht om veel research te doen naar nieuwe optische materialen en nieuwe vormen voor een montuur. Een merk zonnebril voor heren is dan ook vaak een technisch hoogstandje, wat voor veel moderne mannen vaak een doorslaggevende reden is om hem aan te schaffen. De optische kwaliteit van een merk zonnebril voor mannen is bijzonder belangrijk. Je gaat dit beslist merken als je uren achtereen achter het stuur zit. Als je na een aantal uren rijden nog steeds geen vermoeide ogen hebt, was je keuze voor merk zonnebrillen voor heren gewoon een hele goede.

 

Goedkope heren zonnebrillen

Er zijn grote prijsverschillen tussen heren zonnebrillen. Deze kunnen afhangen van een aantal factoren. Sommige merken zijn duurder dan andere, maar vaak betekent een hogere prijs gewoon een betere optische kwaliteit. Als je kijkt naar het aanbod van heren zonnebrillen online, kom je altijd scherp geprijsde zonnebrillen tegen. Wie niet wil beknibbelen op kwaliteit maar wel zijn budget respecteert, kan door slim te zoeken beslist veel goedkope heren zonnebrillen vinden waar hij nog jaren plezier van kan hebben.

 

Heren zonnebril kopen

Bij Hans Anders heb je de mogelijkheid om je herenzonnebril online te passen. Dit doe je met een foto van je gezicht die je kunt uploaden. Vervolgens ga je zonnebrillen digitaal passen. Wil je een heren zonnebril online kopen, dan weet je na een digitale passing of hij bij jouw gezicht past. Zo kun je met veel vertrouwen online je heren zonnebril bestellen. Je kan natuurlijk ook langskomen bij een van onze deskundige opticiens.