Benieuwd naar je sterkte?

Benieuwd naar je sterkte?

Met onze vrijblijvende en deskundige oogmeting weet je snel hoe het met jouw zicht staat. Plan een afspraak voor een gratis oogmeting bij een winkel bij jou in de buurt.

Brillen passen

Brillen passen

Zeker weten dat jouw favoriete bril ook echt bij jou past? Pas onze brillen online of laat gratis 1 tot 4 monturen naar de dichtstbijzijnde Hans Anders winkel sturen.

Lees de actievoorwaarden

2e en 3e bril gratis

Bij aankoop van een complete bril, is de 2e en 3e complete bril gratis met exact dezelfde glazen en glasopties als de 1e bril. Voor de 2e en 3e bril kun je kiezen voor een montuur uit dezelfde of een lagere prijsklasse als de 1e bril. Indien er sprake is van een prijsverschil, is de goedkoopste complete bril gratis. Kies je voor meer dan 1 Ray-Ban, dan wordt er per Ray-Ban die onder een 'gratis bril' valt een toeslag van 29 euro gerekend 

Bovengenoemde actie is geldig in alle Belgische Hans Anders winkels tot en met 27 augustus 2023. De actie geldt niet op hansanders.be, niet voor eerder bestelde brillen, A-merkglazen, veiligheidsglazen en in combinatie met voordeelregelingen en andere acties.

Indien u een persoonlijk aanbod van ons heeft ontvangen, prevaleert de datum in dit persoonlijke aanbod boven de looptijd hier vermeld. Voor al het andere blijven de voorwaarden gelijk.

Meer advies van Hans Anders