Verzenden

Je kiest waar je bestelling wordt geleverd.

een korte uitleg

Als je online winkelt bij Hans Anders kan je zelf kiezen waar je je bestelling wilt laten leveren:

  • Op je huisadres
  • Op een ander adres (bijvoorbeeld op je werk)
  • In één van onze winkels

Op je huisadres of een ander adres

Heel eenvoudig je bestelling thuis ontvangen? Kies dan voor een levering op je thuisadres, ben je vaak buiten de deur? Dan kan je ook kiezen om je bestelling op een ander adres, bijvoorbeeld je werk, te laten leveren.

Onze pakketten worden geleverd door bpost, PostNL of GLS. 
Een bestelling van lenzen wordt geleverd via bpost, in de meeste gevallen past het pakket ook gewoon door de brievenbus. Past het niet door de brievenbus, dan versturen we het automatisch via bpack.
Ben je niet thuis op het moment van leveren? Geen probleem, bpack brengt het pakket automatisch naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Hierover krijg je een melding in je brievenbus.

 

Bij de overige bestellingen hangt het af van de omvang van het pakket door welk bedrijf je pakket geleverd wordt. In 70% van de gevallen past een pakketje van Hans Anders gewoon door de brievenbus en zal PostNL je pakket versturen. Het voordeel hiervan is dat je niet thuis hoeft te zijn om je pakket te ontvangen. Uiteraard proberen wij je altijd de beste service te bieden.

Indien je pakket te groot is voor de brievenbus zal GLS je pakket leveren. Je zal dan per e-mail een link ontvangen waarmee je het pakket via Track & Trace kunt volgen, zodat je weet wanneer je het pakket kan verwachten. Als je niet thuis bent wanneer het pakket wordt geleverd, wordt er voor je een bericht achtergelaten. Met dit 'Niet thuis bericht' kan je direct met GLS de volgende stap bepalen via hun website.

Ophalen in één van onze winkels

Je kan er ook voor kiezen je bestelling te laten leveren in één van onze winkels. Tijdens het bestelproces kies je in welke winkel het pakket moet worden geleverd. Er is er altijd één in de buurt, kijk maar in de winkelzoeker. Je haalt het pakket daar op. Wil je verder advies bij je bestelling dan helpen onze winkelmedewerkers je direct verder.