Soorten multifocale brillen en glazen

Bij Hans Anders kan je terecht voor een standaard multifocale bril, maar ook voor volledig individueel maatwerk.

3 VERSCHILLENDE SOORTEN

Ons aanbod van multifocale glazen

Multifocale glazen bestaan in meerdere kwaliteitscategorieën: van standaard tot persoonlijk individueel maatwerk, waarbij rekening wordt gehouden met je persoonlijke oogkenmerken.

Hans Anders beschikt over 3 verschillende multifocale brillenglazen.

 

Multifocaal Basis

De multifocaal basis glazen zijn onze eenvoudigste glazen. Een budgetvriendelijke optie voor een eerste multifocale bril, of voor klanten die reeds tevreden waren met deze glazen. Kenmerkend voor deze glazen is het smallere tussen-en nabijgebied.

Multifocaal Standaard

Wil je een degelijke multifocale bril met een iets comfortabeler zicht? Dan stellen wij de multifocaal standaard glazen voor. Standaard glazen zijn een goede keuze wanneer je tevreden was van de basis glazen maar graag een breder gezichtsveld wilt.

Multifocaal Excellent

Wanneer je het beste van het beste verkiest zijn er de multifocaal excellent glazen. Deze glazen zorgen voor het grootste draagcomfort, dankzij het grote gezichtsveld zonder vertekening.

De gezichtsscherpte is in elke blikrichting maximaal en geeft je het meest natuurlijke en stabiele zicht. Dankzij de individuele aanpassing op maat wordt ook een uitstekend dieptezicht gegarandeerd. 

Onze multifocaalgaranties

Een multifocale bril is altijd even aanpassen. Bij Hans Anders krijg je de tijd om je bril uitgebreid te testen en te dragen. Omdat het een iets duurdere aankoop is, geven wij je onze multifocaalgaranties.

Gewenningsgarantie. 

Je mag je multifocale bril 2 maanden uitproberen. Als je niet kan wennen aan de glazen kan je andere multifocale glazen uitproberen of gratis terug overstappen op twee enkelvoudige brillen.

Prijs/kwaliteitsgarantie. 

We werken met de beste en meest ervaren leveranciers. Daardoor kunnen we je multifocale glazen van de beste kwaliteit aanbieden maar wel voor een eerlijke prijs.

Expertisegarantie. 

Je wordt bij je overstap naar multifocale glazen uitstekend begeleid door onze geschoolde adviseurs.