Een complete bril aan de helft van de prijs.

Heb jij ook lang genoeg binnen gezeten? Vandaag mogen we wat meer, worden de dagen weer langer en warmer. Hoog tijd om ook jezelf eens goed te verwennen. Met een nieuwe bril natuurlijk! Dan komen de solden wel heel mooi uit. Bij Hans Anders krijg je nu een complete bril aan de helft van de prijs. Je leest het goed! Je krijgt 50% korting op het montuur én de glazen. Onze bekende topkwaliteit voor een nog lagere prijs dus. Tip! Vermijd wachttijden en maak snel een afspraak in één van onze winkels in jouw buurt of bestel je (enkelvoudige) bril online.
Maak een afspraak

50% korting ook op alle glasopties.

Kijk je ook zo hard uit naar de zomer, met lange, zwoele zomerdagen? Door een nieuwe bril ziet de zomer er nóg stralender uit.
Je krijgt tijdens de soldenperiode 50% korting op het montuur én de glazen (vanaf index 1.6)! Ja hoor, je leest het goed: 50% korting op je volledige bril. 
Bij aankoop van een complete bril zit er altijd een kraswerende laag en ontspiegeling op je glazen inbegrepen. Bovendien krijg je nu ook 50% korting op alle glasopties: verdunde glazen, BlueFilter, SuperCoating, EasyDrive Filter ...

Koop dus gerust die nieuwe bril. Wij doen wat we beloven. Zo kan jij deze zomer shinen met je nieuwe (zonne)bril. 

Je kan alvast wat inspiratie opdoen in onze webshop, waar je ons gigantisch assortiment aan trendy brillen kan terugvinden. Geef je ogen de kost. 

Bekijk alle brillen
Bekijk alle brillen

Benieuwd naar je sterkte?

Met onze vrijblijvende en deskundige oogmeting weet je snel hoe het met jouw zicht staat.
Maak een afspraak voor een gratis oogmeting bij een winkel bij jou in de buurt.

Maak een afspraak
Maak een afspraak

50% korting op een complete zonnebril!

Ook op onze zonnebrillen krijg je tijdens de soldenperiode bij Hans Anders 50% korting. Ideaal toch? Met de zomer, en zelfs enkele festivalletjes in zicht komt deze actie dus meer dan gelegen. We hebben een enorm ruime keuze aan zonnebrillen. Laat je dus maar helemaal gaan en kies die ene zonnerbil waar je al lang een oogje op had maar nog niet durfde te kopen. Ga de zomer met stijl in, dat verdien je!  

 

Bekijk alle zonnebrillen
Bekijk alle zonnebrillen

Koop je bril online

Op zoek naar een nieuwe bril? Ontdek online het assortiment en vind de bril die écht bij je past. Een enkelvoudige bril kan je gemakkelijk online bestellen. Bekijk hier hoe je dat doet.
 

Meer informatie over een bril online kopen. Bekijk alle brillen
Bekijk alle brillen