Prijzen multifocale glazen

Betaal niet teveel voor multifocale bril. Ontdek bij Hans Anders onze voordelige prijzen via onze prijscalculator.

Prijs multifocale bril

What’s in a name?

Bij Hans Anders noemen we ze multifocale glazen, maar je hoort ook wel eens spreken over variluxglazen, varifocusglazen of progressieve glazen. Hoe ze ook heten, de prijsverschillen op de markt zijn aanzienlijk.

Bij Hans Anders vinden we dat de meeste mensen veel te veel moeten betalen voor hun multifocale bril. Dus bieden wij de hoogste kwaliteit glazen en monturen tegen de meest voordelige prijzen. Maar je hoeft ons niet op ons woord te geloven: vergelijk onze prijzen gerust met andere merken. Dat lukt het best met onze prijscalculator. Zo weet je alvast precies waar je bij ons aan toe bent.

Hoeveel betaal je voor je bril ?

Goed zien hoeft niet duur te zijn. Bereken hieronder de prijs van je bril. De uitkomst van uw brilprijs is een indicatie.

1 Kies je actie

2 Kies je type bril

3 Kies je type focaal

4 Kies je montuur

5 Kies je glazen

6 Kies je glasopties

7 Resultaat

1 Kies je actie

Kies je actie

2 Kies je type bril

Kies je type bril

3 Kies je type focaal

Kies je type focaal

4 Kies je montuur

Kies je montuur

5 Kies je glazen

Kies je glazen

6 Kies je glasopties

Kies je glasopties

7 Resultaat

Resultaat

Waarom zijn ze duurder dan gewone glazen?

Dat is ook weer logisch: een hoogkwalitatief glas slijpen dat een progressief zicht biedt en waarmee je dus perfect ziet van ver en van dichtbij is natuurlijk moeilijker en vraagt meer werk dan een unifocaal glas. De overgang van ver naar dichtbij moet soepel en ongemerkt verlopen en dat is precisiewerk.

Waarom zijn er zoveel kwaliteitsverschillen?

Multifocale glazen zijn te vinden in meerdere kwaliteiten. De beste multifocale glazen kunnen aanzienlijk duurder zijn dan standaardsoorten. Aan deze duurdere glazen worden verbeterde eigenschappen toegeschreven als een breder gezichtsveld, een hogere scherpte en helderheid en een soepeler overgang tussen wisselende kijkafstanden. Ook bij Hans Anders hebben we drie kwaliteitsniveaus:

  • Multifocaal Basis
  • Multifocaal Standaard
  • Multifocaal Excellent