RACE

Het PRO SPORT model RACE is al verkrijgbaar vanaf  149 en is er in twee maten; regular en small. Met een speciale clip kan de RACE op sterkte gemaakt worden. 

Geniet van de perfecte pasvorm dankzij de verstelbare neuspads en antislip oortips. Je ervaart sensationeel zicht en maximale bescherming in elke weersituatie met één van de drie meegeleverde glazen (shields). De glazen zijn eenvoudig te verwisselen en voorzien van kraswerende- en vuilwerende coatings met UV400 bescherming. Het blauwe glas is ook gepolariseerd tegen schitteringen van de zon. Ontdek hier hoe je de glazen van jouw PRO SPORT RACE bril aanpast.

AERO

 

Het PRO SPORT model AERO is al verkrijgbaar vanaf  € 149. Het aerodynamische design van deze randloze bril heeft ventilatiekanalen tegen condensvorming en is extreem lichtgewicht met slechts 26,5 gr (small) en 27,4 gr in (regular). De bril biedt 100% UV-bescherming en is dankzij de speciale clip op elke sterkte te maken. 

De AERO is van sterk, duurzaam materiaal en komt met drie glazen (shields) die je makkelijk zelf kunt verwisselen. Het meekleurende glas (meegeleverd bij elk PRO model) is geïnjecteerd met fotosensitief materiaal en kleurt snel op en af onder alle temperaturen. Zo ben je perfect voorbereid op iedere weersituatie.
Kijk voor een uitgebreide instructie voor het aanpassen van deze PRO SPORT AERO hier.

SPRINT

 

Het PRO SPORT model SPRINT is al verkrijgbaar vanaf € 149 en kan met de clip op sterkte gemaakt worden. De SPRINT is half randloos, lichtgewicht (28,3 gr) en heeft een perfecte pasvorm dankzij de antislip oortips en de verstelbare neuspads. 

De speciale coatings maken de glazen zowel waterafstotend als extra beschermd tegen zon, krassen, vuil, vocht, zonnebrandcrème en vingerafdrukken. Pas de glazen eenvoudig aan bij wisselende weersituaties en ervaar de ultieme sportbeleving. Kijk voor een uitgebreide instructie voor het aanpassen van jouw PRO SPORT bril hier.

 

TOUR

 

Het HYBRID SPORT model TOUR is verkrijgbaar vanaf € 79 en biedt 100% bescherming tegen UV-straling. Deze matblauwe, sportieve bril is perfect als je jouw sport graag afwisselt met een terrasje. Tussen -6.00 t/m +4.00 kan je sterkte worden ingeslepen in de glazen. 

De stoere TOUR is eco-vriendelijk gemaakt van lichtgewicht (29,7 gram) polyamide. De glazen met zilveren spiegelcoating aan de buitenkant en anti-reflectie coating aan de binnenkant, geven de beste bescherming tegen zon, stoten, krassen, vuil, vocht, zonnebrandcrème en vingerafdrukken.

TRACK

 

Het HYBRID SPORT model TRACK is verkrijgbaar vanaf € 79 en biedt 100% bescherming tegen UV-straling. Deze havana-bruine bril is perfect als je er naast sportief ook graag stijlvol uit wilt zien. 

De sportieve TRACK is eco-vriendelijk gemaakt van lichtgewicht (29,7 gram) polyamide. De glazen kunnen met óf zonder sterkte en hebben een gouden spiegelcoating aan de buitenkant en anti-reflectie coating aan de binnenkant.

SKY

 

Het HYBRID SPORT model SKY is verkrijgbaar vanaf € 79 en biedt 100% bescherming tegen UV-straling. Deze stijlvolle, matblauwe bril is perfect als je jouw sport graag afwisselt met een terrasje, met óf zonder sterkte. 

De glazen met blauwe spiegelcoating aan de buitenkant en anti-reflectie coating aan de binnenkant, geven de beste bescherming tegen zon, stoten, krassen, vuil, vocht, zonnebrandcrème en vingerafdrukken. 

CROSS

 

Het HYBRID SPORT model CROSS is verkrijgbaar vanaf € 79 en biedt 100% bescherming tegen UV-straling. Deze stijlvolle, havanna-bruine bril is perfect als je jouw sport graag afwisselt met genieten op het terras.

De CROSS is eco-vriendelijk gemaakt van lichtgewicht (29,7 gram) polyamide. De glazen met zilveren spiegelcoating aan de buitenkant en anti-reflectie coating aan de binnenkant, geven de beste bescherming tegen zon, stoten, krassen, vuil, vocht, zonnebrandcrème en vingerafdrukken. 

 

Een DRIIVE sportbril zonder sterkte koop je direct in onze webshop. Wil je liever hulp of advies bij het kopen van jouw ideale sportbril op sterkte? Maak dan een afspraak in een van onze winkels en een gespecialiseerde opticien helpt jou graag met het uitzoeken van de beste sportbril.