Easy Wear Type 5+ (3 stuks)

De Easy Wear Type 5+ is een siliconen hydrogel maandlens van Hans Anders. De verpakking bevat 3 contactlenzen. Je kunt hiermee, voor 1 oog, 3 maanden vooruit.

Easy Wear Type 5+ (3 stuks)
reorder Herhaalbestelling plaatsen

Over deze lenzen

De Easy Wear Type 5+ is een lens van het eigen merk van Hans Anders. Deze lenzen behoren tot de nieuwste generatie siliconen hydrogel lenzen. Ze laten 4 tot 5 maal meer zuurstof door en hebben daarbij minder vocht nodig dan traditionele zachte hydrogel lenzen. Hierdoor is het draagcomfort van deze lenzen erg hoog en de lens kan daardoor ook langer gedragen worden. Door de toevoeging van een oppervlaktebehandeling aan de maandlens type 5+ is de lens gladder en minder aanslaggevoelig. Dit voorkomt dat eiwit-, olie- en vuilafzettingen aan je lenzen blijven kleven. Bestel de Type 5+ siliconen hydrogel maandlens nu gemakkelijk en snel in de webshop van Hans Anders!
Image
3 blisters
Image
- 12.00 <-> + 6.00
Merk Easy Wear
Lenstype Syliconen Hydrogel
Materiaal
Fabrikant Hans Anders
Draagtijd lens Een maand
Hanteringstint lenzen Lichtblauw
Verpakkingseenheid 3 blisters
Sterktebereik lenzen - 12.00 <-> + 6.00
Lensradius 8.60
Lensdiameter 14.2
Watergehalte lens 43%
UV bescherming UVA + UVB
Altijd 10% korting én gratis verzending

Lenzenabonnement

Profiteren van gemak en voordeel? Met het lenzenabonnement hoef je niets meer te regelen. Je nieuwe lenzen (en vloeistof) krijg je vanzelf op tijd thuisgestuurd. Je krijgt 10% korting op je lenzen én je betaalt geen verzendkosten.