Easy Wear Type 1 SmartCurve (3 stuks)

De Easy Wear Type 1 SmartCurve is een hydrogel maandlens van Hans Anders. De verpakking bevat 3 contactlenzen. Je kunt hiermee, voor 1 oog, 3 maanden vooruit.

Easy Wear Type 1 SmartCurve (3 stuks)
reorder Herhaalbestelling plaatsen

Over deze lenzen

De Easy Wear Type 1 SmartCurve lens is een hydrogel maandlens van Hans Anders. Deze hydrogel maandlenzen zijn ontworpen volgens de laatste technieken en zijn voorzien van de SmartCurve lensrand. Hierdoor stroomt het traanvocht soepel tussen oog en lens. De lens is bovendien asferisch, waardoor deze beter meeloopt met de natuurlijke vorm van het oog. De Easy Wear Type 1 SmartCurve is gemaakt van een biocompatible materiaal. Dit betekent dat het lensmateriaal niet reageert met het oog, waardoor je veel minder kans hebt op irritatie. De verpakking bevat 3 steriele zachte contactlenzen, waarmee je 3 maanden vooruit kunt. Bestel de Type 1 SmartCurve nu gemakkelijk en snel op de webshop van Hans Anders. 
Image
3 blisters
Image
- 10.00 <-> + 6.00
Merk Easy Wear
Lenstype Maandlenzen
Materiaal Hioxifilcon A
Fabrikant Hans Anders
Draagtijd lens Een maand
Hanteringstint lenzen Licht getint
Verpakkingseenheid 3 blisters
Sterktebereik lenzen - 10.00 <-> + 6.00
Lensradius 8.60
Lensdiameter 14.2
Watergehalte lens 55 %
UV bescherming UVA + UVB
Altijd 10% korting én gratis verzending

Lenzenabonnement

Profiteren van gemak en voordeel? Met het lenzenabonnement hoef je niets meer te regelen. Je nieuwe lenzen (en vloeistof) krijg je vanzelf op tijd thuisgestuurd. Je krijgt 10% korting op je lenzen én je betaalt geen verzendkosten.