Easy Wear MF Low Add Silicone Hydrogel (3 stuks)

De Easy Wear Multifocaal Siliconen Hydrogel (lage additie) is een lens met een leesgedeelte in de contactlens en een zachte maandlens met een uniek design. De verpakking bevat 3 steriele zachte contactlenzen. Je kunt hiermee voor één oog 3 maanden vooruit.

Easy Wear MF Low Add Silicone Hydrogel (3 stuks)
reorder Herhaalbestelling plaatsen

Over deze lenzen

De Easy Wear Multifocaal Silicone Hydrogel zijn lenzen met een leesgedeelte in de contactlens. Het is een zachte maandlens met een uniek design. Dankzij dat het leesgedeelte in het midden van de lens zit is er een vloeiende overgang en zie je zowel veraf als dichtbij bijzonder scherp. Daarbij is deze lens gemakkelijk in gebruik en comfortabel. De lens beschermt tegen UV-straling. Tevens behoren deze lenzen tot de nieuwste generatie siliconen hydrogel lenzen. Ze laten 4 tot 5 maal meer zuurstof door en hebben daarbij minder vocht nodig dan traditionele zachte hydrogel lenzen. Hierdoor is het draagcomfort van deze lenzen erg hoog. Deze lens kan daardoor ook langer gedragen worden. Deze silicone hydrogel multifocale lens heeft een add verloop tot een add van +1.75. De verpakking bevat 3 steriele zachte contactlenzen (voor één oog, 3 maanden). 
Image
3 blisters
Image
- 8.00 <-> + 6.00
Merk Easy Wear
Lenstype Syliconen Hydrogel
Materiaal Filcon ll 3
Fabrikant Hans Anders
Draagtijd lens Een maand
Hanteringstint lenzen Lichtblauw
Verpakkingseenheid 3 blisters
Sterktebereik lenzen - 8.00 <-> + 6.00
Lensradius 8.70
Lensdiameter 14.2
Watergehalte lens 56 %
UV bescherming UVA + UVB
Altijd 10% korting én gratis verzending

Lenzenabonnement

Profiteren van gemak en voordeel? Met het lenzenabonnement hoef je niets meer te regelen. Je nieuwe lenzen (en vloeistof) krijg je vanzelf op tijd thuisgestuurd. Je krijgt 10% korting op je lenzen én je betaalt geen verzendkosten.