Omdat een goed gehoor even belangrijk is als een goed zicht

Een goed gehoor is erg belangrijk. Onze missie is dan ook niet enkel iedereen van een optimaal zicht verzekeren, maar ook van een goed gehoor. Om het testen van je oren gemakkelijk en toegankelijk te maken, organiseert Hans Anders hoordagen op 12 en 13 december in Kuurne en Roeselare.
Ontdek onze hoorapparaten

Spring op 12 en 13 december vrijblijvend binnen in Hans Anders Kuurne of Hans Anders Roeselare en laat je oren gratis testen, zonder afspraak. Onze gekwalificeerde audiologen zullen je oren testen en je het nodige advies geven. Zo weet je meteen waaraan en waaraf.

  • Kuurne: Ringlaan 34, 8500 Kuurne
  • Roeselare: Noordstraat 12, 8800 Roeselare


Komt 12 of 13 december je niet zo goed uit? Geen probleem! Op alle andere dagen kan je ook in onze winkels terecht voor een gratis hoortest met afspraak. 

Bij Hans Anders engageren we ons al meer dan 30 jaar om iedereen met een hoorprobleem te helpen tegen een eerlijke prijs. Want je gehoor is minstens even belangrijk als je zicht.

Je kan bij Hans Anders terecht voor een hooroplossing van de beste kwaliteit, tegen een eerlijke prijs. In de tabel hieronder zie je de prijzen van onze hoortoestellen. Zo weet je meteen hoeveel je bespaart.

Ontdek onze hoortoestellen

Hans Anders bied je hoorapparaten aan van topkwaliteit, en dat voor een lage prijs.
Ontdek onze hoorapparaten

Een gratis gehoortest

Kom naar Hans Anders voor een gratis en vrijblijvende gehoortest door een deskundige audioloog.
Maak snel een afspraak