Bij Hans Anders krijg je altijd dat beetje meer

Als je voor 30 september een hoortoestel bestelt bij Hans Anders in Turnhout, ontvang je gratis een extra hulpmiddel om nog beter te horen. Denk aan een speciale wekker, een telefoonversterker, Sennheisers, …

Alles om je het leven makkelijker te maken, en dat helemaal voor niets!

Maak snel een afspraak voor een gratis gehoortest, online of telefonisch via 014 / 43.61.90, en geniet van deze actie zolang de voorraad strekt. 

Oplossingen voor radio en tv

Met een ringleidingsysteem, FM-systeem of draadloze bluetooth streaming geniet u probleemloos en comfortabel van tv- of radiouitzendigen.

Via infrarood, FM-signaal of bluetooth wordt een draadloze verbinding gemaakt tussen verschillende geluidsbronnen en uw hoortoestel, waardoor u optimaal kunt horen.

Daarnaast zijn er ook nog systemen die het versterkte geluid rechtstreeks doorzenden naar uw oren.

Oplossingen voor wek en waarschuwing

Slecht horen zorgt niet alleen voor vervelende situaties zoals wanneer u de wekker of de deurbel niet hoort. Het kan ook ronduit gevaarlijke situaties opleveren wanneer u bijvoorbeeld het brandalarm of de babyfoon niet hoort.

Om dit te voorkomen hebben we hooroplossingen met flits- en/of trilsignaal. Zo wordt u te allen tijde gewaarschuwd voor de dingen die er écht toe doen.

Oplossingen voor telefoneren

Vormt telefoneren een probleem voor u omdat u de telefoon niet hoort of de ander niet goed kunt verstaan? Daarvoor hebben we aangepaste telefoons.

Deze toestellen met bijvoorbeeld een volumeregelaar, flitslampjes en ingebouwde ringleiding geven u het comfort om onbelemmerd te kunnen bellen.

Is uw partner niet slechthorend? Geen probleem: het toestel kan ook als een gewone telefoon gebruikt worden.

Vergader- en luisterhulpen

Om uw communicatie in bijvoorbeeld vergaderingen soepel te laten verlopen, hebben we systemen die de spraak op de voorgrond plaatsen en storende achtergrondgeluiden dempen.

Deze systemen kunnen op tafel worden geplaatst of door de spreker om de hals gedragen.