Service en kwaliteit waar je op kan rekenen

Een hoortoestel kopen is een grote –en prijzige – stap. Je wilt dan ook dat je toestel zo lang mogelijk als nieuw blijft. Gelukkig kan je daarvoor op Hans Anders rekenen.

Gratis jaarlijks onderhoud

Om optimaal van je hoortoestel te genieten nodigen wij je uit in onze Hans Anders winkel voor een gratis jaarlijks onderhoud. Onze audioloog kijkt je toestel na en geeft het een grondige reiniging. Eventueel stelt hij het toestel ook opnieuw af, zodat je hoorervaring optimaal blijft.

Maak hier je afspraak

Fabrieksgarantie

We weten natuurlijk dat je zo goed mogelijk zorg probeert te dragen voor je hoortoestel, maar een ongelukje is snel gebeurd. Is er een beschadiging aan je toestel binnen de twee jaar na aanschaf? Dan valt de herstelling binnen de fabrieksgarantie.

SOS korting

Maar soms gaat het echt mis en is je toestel onherstelbaar stuk. Gelukkig kan je dan op de SOS korting van Hans Anders rekenen. Zelfs wanneer je de schade zelf hebt veroorzaakt. Deze korting komt je tegemoet in de kosten, en zorgt voor een fikse vermindering van de prijs bij de aankoop van een nieuw toestel uit dezelfde prijscategorie.

Kom hier meer te weten over de SOS korting

Servicepakketten 

Maar hoe houd je zo’n hoortoestel nu in optimale staat? Wel, daarvoor kan je op onze servicepakketten rekenen. Je toestellen krijgen het hard te verduren door het vocht en de zouten en zuren in je oren. Om ze te onderhouden heb je onder meer een droogbox, batterijen en een hoop kabeltjes en dopjes nodig.

Je kan deze allemaal apart kopen, maar veel interessanter is om voor onze all-in-one servicepakketten te kiezen. Deze zijn niet alleen handig, maar laten je ook een hoop geld besparen.

Ontdek onze servicepakketten