Chat met een audioloog

Is je gehoor niet helemaal meer wat het moet zijn, en ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van een hoortoestel? Dan ben je aan het juiste adres. We weten dat het aanbod aan hoortoestellen soms wat verwarrend kan zijn. Gelukkig staat Hans Anders steeds klaar om je te helpen.

Heb je na het verkennen van onze website toch nog enkele vragen? Stel ze dan gerust via onderstaande chatbox aan onze gediplomeerde audioloog.

 

Eerlijke prijzen

Hans Anders biedt je hoorapparaten aan van topkwaliteit, en dat voor een lage prijs. Wij werken samen met verschillende leveranciers om een optimaal assortiment voor je te kunnen samenstellen. Denk hierbij aan gerenomeerde A-merken als Starkey en Sonic. 

Gratis proefperiode

Bij Hans Anders voeren we allereerst een gratis hoortest uit, die je tot niets verbindt. Gevolgd door een aantal diepgaandere hoortesten. Daarna kan je je toestel  twee maanden gratis testen en laten aanpassen indien nodig.

Maak online een afspraak

Merk je dat je niet meer zo goed hoort? Bij Hans Anders kan je terecht voor een gratis en deskundige hoortest om te kijken hoe hoorapparaten je kunnen helpen.
Maak snel een afspraak