Bril op sterkte

Online bestellen

Gratis verzending

vanaf 25,-

Gratis oogmeting

in een filiaal naar keuze

Bril passen

In een winkel naar keuze

Lozza brillen

Met Lozza brillen laat je echt jouw indruk achter. Vind de match die bij je past en bestel hem online of binnen bij Hans Anders!

Filteren

Lozza

Lozza 4298

€ 169

Lozza

Lozza 4295

€ 159

Lozza brillen op sterkte

De Lozza brillen uit ons assortiment vertellen meer over wie jij bent. Zoals het Italiaanse merk zelf stelt, kunnen alleen brillen met een persoonlijkheid de jouwe uitdragen. Deze eigenzinnigheid zie je zeker terug in de luxe designs van Lozza monturen. Als een van de oudste eyewear-bedrijven van Italië weet Lozza als geen ander hoe je innoveert. Een brilmontuur is volgens hen een verlengstuk van jezelf. En met die gedachte worden Lozza monturen ontworpen. Wil je een Lozza bril op sterkte voor veraf? Of gebruik je de bril voornamelijk tijdens het lezen? Lees meer over verschillende enkelvoudige brillen en vind hét Lozza montuur voor jou.

 

Hoe kies je het juiste Lozza montuur?

Wil je weten welk Lozza montuur het beste bij je past? Oriënteer je op het aanbod via het filtermenu aan de linkerkant. Zo selecteer je jouw favoriete vorm, materiaal of kleur. Voor elke gezichtsvorm is er een Lozza montuur dat je laat stralen. Door de jaren heen leerden we vele klassiekers van het luxe designermerk kennen. Van grove statement monturen, tot subtiele elegante Lozza brillen. Versterk strakke lijnen van je gezicht met hoekige vormen, of verzacht ze met een rond montuur. Probeer ook verschillende Lozza brillen te passen in onze virtuele paskamer. Zo weet je zeker dat de bril jou fantastisch staat!

 

Lozza bril kopen bij Hans Anders

Lozza brillen en Hans Anders hebben een aantal overeenkomsten. Zo staan wij net als het Italiaanse merk voor stijlvolle keuzes, vakmanschap en aandacht voor detail. Dat resulteert voor Lozza monturen in persoonlijke en unieke ontwerpen. Voor Hans Anders resulteert het in persoonlijk advies en onze unieke service en garanties. Wist je bijvoorbeeld dat je 3 verschillende Lozza monturen mee naar huis kunt nemen? Als je de monturen op je gemak kunt testen, voorkom je overhaaste beslissingen en ben je helemaal tevreden met jouw nieuwe Lozza bril. Kom langs bij Hans Anders of maak een afspraak met een van onze opticiens. Onze specialisten staan graag voor je klaar!