DKNY brillen

Het modemerk DKNY (Donna Karan New York) werd in 1989 in het leven geroepen door de Amerikaanse ontwerpster Donna Karan. Vandaag de dag is DKNY een van de grootste namen in de internationale modewereld. Het merk blinkt uit in creativiteit, kwaliteit en innovatie.

Filteren

Sorteren op: Relevantie Nieuw Prijs

DKNY

DKNY (4662)

€ 119

DKNY

DKNY (4650)

€ 119

Hou jij van het leven in de stad?

Mensen die voor DKNY kiezen, zijn vaak energieke mannen en vrouwen die zich helemaal thuis voelen in de stad − ook als ze er zelf niet wonen. Het zijn echte groepsmensen, die er graag op uit gaan. 

DKNY monturen bij Hans Anders

DKNY staat bekend om haar hippe, trendsettende brillen. Strakke lijnen en modieuze kleuren geven deze brillencollectie een eigen gezicht; stijlvolle en elegante brillen die je goed kunt combineren met veel verschillende outfits. Een DKNY-montuur heeft een soort natuurlijke glamour; nooit schreeuwerig, altijd smaakvol.

Designerbrillen van DKNY online passen en bestellen

Alle modieuze monturen van DKNY zijn beschikbaar in onze webshop waar je ze kan uitproberen in de digitale paskamer voor brillen en direct op je sterkte als enkelvoudige bril kunt bestellen. Pas je liever in de winkel, dan kan je terecht in één van de 94 winkels. In het voorjaar is ook de trendy zonnebrillencollectie van DKNY verkrijgbaar bij Hans Anders.