Zoek je een zonnebril die je het hele jaar rond kunt dragen? Wel eentje die super on trend is natuurlijk. Daarom hebben we alle favoriete merken en hun nieuwste aanwinsten afgespeurd... en de grootste trends voor jou verzameld! Die je in heel 2021 gaat zien. 

Kristalhelder

Over kunststof gesproken: onze nieuwste pastelkleurige, kristalheldere monturen stelen gegarandeerd je hart. Deze trend is unisex, dus zowel voor mannen als vrouwen. En, een transparant montuur past bij elke outfit!

Ultieme klassieker

De pilotenbril is niet meer weg te denken. Deze ultieme klassieker brengt Top Gun-cool helemaal naar 2021. Extra bijzonder in kunststof of metaal met uitzonderlijke details. Ga voor deze ultra coole look!

Kunst op je neus

Heb je een hart van goud en wil je dat ook laten zien met je bril? Ga voor een stralend goud exemplaar. De bijzondere details maken deze brillen bijna sieraden. Het lijkt wel kunst op je neus!

Retro vormen

Vintage en retro vormen zijn ook in zonnebrillen ongekend trendy. Probeer eens een verfrissend rond montuur. Een reis terug naar de jaren ’70, maar dan helemaal van nu!

Groots statement

Heb jij lef en durf je echt een statement te maken met je zonnebril? Ga dan voor een vierkant of oversized model. Hallo blikvanger!