Laat je verrassen door de trends van 2022

Hallo 2022! Dit is het jaar om kleur te bekennen met je bril. Van retro tot zachte kleuren en neon kleuraccenten. Ga voor een trendy, comfortabele upgrade van je look Dit zijn monturen waar je blij van wordt!

 

Kleurexplosie

Dit is het moment om jouw zonnige kant te laten zien. In de brillentrends van 2022 zie je een verrassende kleurexplosie vol onverwachte details. Van gekleurde oortips tot metaal in felle kleuren en neon acetaat. Vrolijk je dag op met kleurrijke details die knallen!

 

Retro resort

De beste klassiekers van vroeger. Rond, vierkant, ovaal en rechthoekig: de op de jaren ‘70 geïnspireerde vormen met een hippe touch zijn helemaal terug. Deze monturen geven je stijl een directe boost. Van schooluniform tot slim panto montuur: haal alles maar uit de kast en ga voor de echte preppy look. Laat je verrassen door het prachtige materiaal en de opvallende details in deze monturen.

 

Business casual

Voor comfort kiezen is helemaal trendy. Het mag best wat minder streng en dat zie je terug in zachtere kleuren en vormen van monturen. Laat je bril perfect aansluiten bij jouw business casual uitstraling en je bent helemaal klaar voor 2022. Less is definitely more!