Sneak preview: brillentrends 2021

Kijk je met ons mee naar de nieuwste trends in brillen? Dit jaar gaan we jou verrassen, beloofd! Met avontuurlijke dierenprints, dikke monturen die opvallend zijn in je gezicht, retro vormen en natuurlijke materialen.. 

Wat de trends gaan zijn? Je ziet het hier:

Pilotenbril 2.0

Het pilotenmodel is al even niet meer weg te denken, maar met een twist zijn ze nu eleganter dan ooit. Vooral in bijzonder kunststof en acetaat gaan we ze dit jaar veel zien!

Groot, groter, grootst

Grove monturen, met indrukwekkende lijnen en opvallend materiaalgebruik. Echte chunky statements! Zowel in donker acetaat als in kleurrijk transparant. Ga jij voor deze stoere, uitgesproken look?

Beestig goed

Ontdek je wilde kant met beestig coole monturen. Tijgerprint, slangen motief, je kunt het zo gek niet bedenken. Haal het beest in je naar boven!

Terug de natuur in

Wie van een moderne natuurlijke look houdt, kan zijn hart ophalen met deze monturen. Kies voor een bril met een houtlook of een fijne havana en je bent klaar voor 2021. 

Retro vormen

Ultieme klassiekers die hipper dan ooit zijn. Laat je gezicht opfleuren door een stralend cat-eye model. Of ga voor een echte sophisticated retro look met een rond of panto montuur. Of je nu van de 50’s, de 60’s of 70’s houdt, dit is jouw brillenjaar!

Opvallende nieuwe binnenkomers: