Ontdek de Timberland collectie bij Hans Anders

Timberland's nieuwe brillencollectie combineert innovatie met stijl en richt zich op hoogwaardige materialen, moderne vormen en kleuren. Het resultaat: een collectie van brillen die in staat zijn om klassieke ontwerpen te interpreteren met een moderne twist door middel van gedurfde vormen, levendige kleuren, en details en afwerkingen die comfort, stijl en functionaliteit toevoegen aan elk montuur.

Kwaliteit, duurzaamheid en draagcomfort

Kwaliteit, duurzaamheid en draagcomfort zijn de belangrijkste uitgangspunten van Timberland. Of het nu gaat om kleding, sportartikelen of de brillencollectie, dit merk blijft altijd trouw aan zijn motto: sportieve innovatie, authentiek design en duurzaam vakmanschap. 


Een ecologisch en sociaal verantwoorde productie speelt een belangrijke rol. Het logo, een gestileerde boom, staat voor de verbinding met de aarde. Met deze monturen zet je je in voor een duurzame productontwikkeling met de beste vooruitzichten! Timberland's eco-friendly en innovatieve filosofie is vooral terug te vinden in de "Earthkeepers" brillen, vanwege het verantwoorde ontwerp waarbij ten minste 35% op bio-gebaseerd plastic materiaal wordt gebruikt.