Bekend als "No Ordinary Designer Label," heeft Ted Baker een focus op kwaliteit en aandacht voor detail, met een eigenzinnig gevoel voor humor. Het Britse designermerk staat bekend om kleding en accessoires van hoge kwaliteit. De montuurcollectie volgt dit voorbeeld en staat bekend om het fantastische design, de uitstekende kwaliteit en de schitterende fantasie. De collectie omvat een reeks brillen, in verschillende minimalistische maar stijlvolle ontwerpen. Verfijnd en veelzijdig genoeg om zowel casual als op kantoor te dragen.

Sinds 1988 heeft Ray Kelvin, de oprichter van Ted Baker, zijn eigenzinnige stijlgevoel overgebracht via de mode- en accessoire collecties van zijn merk. De brilmonturen in de Ted Baker lijn zetten Kelvin's pittige stijltraditie voort en hebben, net als de kledinglijn, een mix van klassieke en hedendaagse stijlen. De collectie brilmonturen wordt gekenmerkt door dezelfde aandacht voor detail en oog voor design waarmee Ted Baker bekendheid verwierf. 

Ted Baker brillencollectie

De brillen zijn geïnspireerd op de klassieke vormen uit de jaren '50 en '60, die tijdloos zijn en weer helemaal terug zijn in de mode van vandaag. Het merk biedt een populair en gevarieerd assortiment. Eenvoud ademt door de hele collectie, wat resultaat in een collectie monturen die bij elke outfit passen!

Klassiek en eigentijds

Alle ontwerpen zijn gericht op kwaliteit, aandacht voor detail en een vleugje humor. Denk bijvoorbeeld aan een ouderwetse look, maar dan met een eigentijdse twist. En dat is wat het merk direct herkenbaar maakt: klassiek en eigenzinnigheid blijven consistent. 

Voor mannen, vrouwen en kinderen

De Ted Baker brillencollectie bij Hans Anders bestaat uit monturen voor het hele gezin. Van stoere monturen voor mannen tot stijlvolle brillen voor vrouwen en vrolijke stijlen voor kids.