Dit is het moment om jouw zonnige kant te laten zien. In de briltrends van 2022 zie je de meest verrassende brillen vol kleur in onverwachte details. Van gekleurde oortips tot metaal in felle kleuren en neon acetaat. Vrolijk je dag op met kleurrijke details die knallen!

Vrolijk statement

Soms heeft een kleine verandering al grote impact op je look. Bijvoorbeeld in je kleding of met een felgekleurd accessoire, maar zeker ook in je gezicht. Jouw brillencollectie kun je nu perfect uitbreiden met een vrolijke bril. Kleur is dé modetrend van 2022! 

Kleur op kleur stapelen

Ben je bang dat een kleurrijke bril niet past bij je huidige garderobe? Geen zorgen! Want alle kleuren kun je met elkaar combineren. Groen met roze, lila met oranje: alles mag. Staan de kleuren lijnrecht tegenover elkaar? Nog beter. Dat zijn de meest spannende combinaties en zo is het colorblocking effect het grootst! Voor welke kleur ga jij?


Jouw vrolijke favoriet(en) gevonden? Pas ze direct online of stuur ze naar de winkel om in het echt te bewonderen. Supermakkelijk!