Vier de sportieve zomer met Nike

We hebben er even op moeten wachten maar eindelijk is het moment daar, de sportieve zomer van 2021! Voor de sportliefhebbers is het een prachtige zomer waarin grote sportevenementen plaatsvinden zoals het EK voetbal en de Olympische Spelen. ’s Werelds bekendste sportmerk, Nike, is dan ook onmisbaar en iedereen kan deel uitmaken van dit avontuur. Onder het motto ‘See Sport Better™’ bieden de brillen van Nike Vision dezelfde inspiratie en innovatie voor atleten als de andere producten van Nike. Ben jij klaar voor de overwinning?!

Nike Vision – See Sport Better

Gemaakt met inzichten van atleten en baanbrekende innovaties. Nike Vision is een moderne, kwalitatief hoogwaardige collectie, voor alle leeftijden.

De nieuwe brillencollectie

De collectie bij Hans Anders bestaat uit twee families: Performance en Lifestyle brillen en zonnebrillen.

Lifestyle

Daar waar de Performance stijlen super sportief zijn, zijn de Lifestyle brillen gemaakt voor dagelijks gebruik. Het design is wel geïnspireerd op de sportieve kant van Nike Vision maar de brillen en zonnebrillen uit de Lifestyle collectie zijn gemaakt om op een casual manier dagelijks gedragen te worden.

Performance

Gevoed door Nike’s ethos — als je een lichaam hebt, ben je een sporter — zijn Performance brillen voorzien van superieure optiek, hebben ze een modern design en zijn ze ontworpen met details die het comfort aanzienlijk verbeteren. Van schok- absorptie tot ultralichte materialen, deze sportieve hoogwaardige brillen en zonnebrillen draag je met veel plezier!