Nieuw: HUGO

Super shopnieuws! Vanaf nu is de nieuwe collectie HUGO verkrijgbaar in al onze winkels. Daarmee verruimen we alweer onze collectie. Een nieuwe aanwinst, in ons royale aanbod internationale topmerken. Heeft dit merk nog een introductie nodig? Natuurlijk, al was het maar uit eerbetoon.

HUGO is een mooie aanvulling op onze collectie.

HUGO BOSS, opgericht in 1924, is een van de toonaangevende merken in het hoge premium segment. Het merk concentreert zich op de ontwikkeling en op de markt brengen van premium fashion en accessoires voor dames en heren. Scherp design, kwaliteit en maatwerk maken van HUGO BOSS een globaal icoon dat het vertrouwen krijgt van generaties consumenten.

Brillen maken de man en de vrouw

Hoe zie je dat terug in de monturen? Unieke monturen vervaardigd met aandacht voor detail. Het merk loopt voorop als het gaat om het integreren van de nieuwste fashion trends in haar collectie. Design én comfort gaan prima samen dus!

Meer dan de perfecte outfit

De HUGO-collectie is ontworpen voor mensen die een eigen benadering op stijl hebben. Een breed aanbod van casual en zakelijke modellen met een avant-garde karakter. Wat je ook kiest, je HUGO montuur is het perfecte accessoire om je outfit een eigentijdse en originele touch te geven.

HUGO monturen zijn nu verkrijgbaar voor 119,-. Bestel ze in onze webshop of kom snel naar een winkel bij jou in de buurt.