Ontdek onze Emporio Armani collectie, Italiaans design voor iedereen.

Dat duurzaamheid en stijl perfect samen kunnen gaan bewijst de Emporio Armani brillencollectie. Deze Italiaanse monturen zijn gemaakt van eersteklas materialen en zijn de perfecte accessoire om jouw outfit een finishing touch te geven! Vanaf deze zomer kun je ook terecht bij Hans Anders voor de zonnebrillen voor heren van Emporio Armani. Dit sportieve, stijlvolle Italiaanse merk werkt hard aan zijn eigen footprint. Wist je dat in 2022 50% van de Emporio Armani brillen en zonnebrillen gerecyclede materialen bevat? Kies nu jouw favoriete Emporio Armani bril of zonnebril uit de nieuwe collectie.

In de nieuwste collecties is transparantie een veel voorkomend thema. Veren van doorzichtig materiaal laten een deel van de constructies zien, die overigens niet alleen functioneel zijn vormgegeven, maar ook zijn voorzien subtiele patronen of merklogo’s. Bij de dames monturen collectie voeren aardse tinten de boventoon. Hierdoor zijn deze fashion pieces uitstekend te combineren met elke outfit!

 

Brillen en Zonnebrillen voor dames en heren.

De collectie biedt voor heren modellen die comfortabel, sportief zijn en altijd de herkenbare Italiaanse stijl uitstralen. Voor dames zien we sierlijke vormen en modieuze patronen. Het materiaalgebruik varieert over de verschillende modellen. Vaak zien we een combinatie van metaal of aluminium met rubber voor een sportieve touch. Deze rubberen details, zoals bijvoorbeeld de bekende Emporio Armani “Eagle” is in sommige gevallen uitgevoerd in een felle contrastkleur. Nét als op de andere fashion en accessoire collecties van het merk.