Ontdek de Calvin Klein Jeans collectie bij Hans Anders.

Het bedrijf Calvin Klein werd in 1968 opgericht door de levenslange vrienden Calvin Klein en Barry Schwartz. Ze hebben het bedrijf in damesjassen opgezet met slechts $10.000, een creatieve visie en een goed intuïtief zakengevoel. Klein’s moderne ontwerpen, innovatieve aanpak en geniale marketing zorgen voor een wereldwijde erkenning. Dit was de vliegende start voor Calvin Klein. Zijn meest iconische innovatie verscheen in 1976 in de mode: de aansluitende jeans met het ‘Calvin Klein’ logo geborduurd op de achterzak. Hij was een van de eerste ontwerpers die van de jeans een waar haute couture en fashion-item maakte.

Calvin Klein Jeans is op Calvin Klein geïnspireerd en combineert dit met moderne vooruitstrevende vormen, kleuren en details. Calvin Klein Jeans brillen springen in het oog door hun subtiliteit en chique eenvoud, maar ook door de unieke designelementen die zijn overgenomen van de denimlijn.
De nieuwe Calvin Klein Jeans collectie biedt verschillende unieke stijlen aan met o.a. het cK monogram, lineaire details en color blocking. Hoe kun je niet verliefd worden op deze Calvin Klein Jeans collectie?  


Calvin Klein Jeans : uniek, modern en chique eenvoud

Calvin Klein Jeans brillen bestaan uit opvallende kleuren en een mix van materialen die kenmerkend zijn voor het edgy, jeugdige imago van dit merk.  Elk seizoen omarmt het merk zijn iconische erfenis, terwijl het ook nieuwe vooruitstrevende stijlen introduceert

(Zonne)Brillen voor dames en heren

Omarm jij de schoonheid en creativiteit in de minimalistische stijlen van CKJ? De Calvin Klein Jeans collectie is voor de moderne jeugd en edgy minds, die houden van tijdloze vormen en opvallende kleurenpaletten. Ga naar de dichtstbijzijnde winkel of maak alvast een afspraak met een van onze ervaren opticiens voor een (zonne)bril op sterkte.