Gratis oogmeting of hoortest afspraak
Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

Check icon Starten
Check icon Winkel en tijd
Check icon Gegevens

Maak een afspraak voor een hoortoestel

Een winkel afspraak duurt ongeveer 20-70 min

Twijfelt u wel eens aan uw gehoor of uw hoortoestel(len)? Met onze vrijblijvende en deskundige hoortest, weet u al snel waar u aan toe bent.

Onze audicien staat graag voor u klaar, ook als u vragen hebt over onze hooroplossingen of als u al hoortoestellen draagt en deze wilt laten controleren of vervangen. Maak online een afspraak of bel 088-2745536 (lokaal tarief).

Starten

Extra informatie

Of u nu voor het eerst twijfelt aan uw gehoor of graag wilt weten of uw hoortoestel nog bij u past: wij staan voor u klaar! Maar ook als u vragen heeft over het onderhoud of de instellingen van uw hoortoestel, kunt u op ons rekenen. Wij zorgen ervoor dat u het beste uit uw gehoor kunt halen. Met een jaarlijkse controle zorgen we ervoor dat uw hoortoestel naar wens werkt en ook tussendoor stellen wij uw hoortoestel gratis bij. Bij technische problemen regelen wij natuurlijk de reparatie en ook voor hulp of advies over het onderhoud van uw toestellen staan wij voor u klaar. Dat hoort fijn!

Benieuwd naar uw gehoor? Een hoortest bij Hans Anders is zo gepiept. U krijgt een koptelefoon op en drukt op een knop als u geluid hoort. Al binnen 10 minuten weet u hoe het met uw gehoor staat én ontvangt u deskundig advies van een gediplomeerd audioloog. Gratis en vrijblijvend. Makkelijk hè? Beantwoord we gelijk al uw vragen over hooroplossingen. Plan uw afspraak nu in bij een winkel bij u in de buurt.

Het zachte ritselen van blaadjes of de krant, het opgewekt fluiten van vogels en de wind die fluistert… Het zijn de kleine geluiden die de wereld mooier maken. Maar dit zijn ook de eerste geluiden die u niet meer hoort bij gehoorverlies. Wilt u weten of u nog hoort zoals het hoort? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze gediplomeerde audiologen.

Bij Hans Anders kiest u voor hoorzorg van topkwaliteit. Zonder dat u daar teveel voor moet betalen. Onze gediplomeerde audioloog helpt u met een ruime keuze aan oplossingen met de nieuwste technieken. Toestellen die communiceren met uw tv of deurbel en die u makkelijk kunt bedienen met uw telefoon. Ook de slimste en allerkleinste hoortoestellen krijgt u bij ons voor de laagste prijs. Lees op welke garanties u nog meer allemaal kunt rekenen!