Check iconMeettechniek Nieuwe digitale meettechniek
Check iconOogpositie Oogpositie exact bepaald
Check iconDiverse opties Ervaar diverse glasopties
Check iconMakkelijk wennen Makkelijk wennen aan varifocus

Bij een varifocusbril is het fijn als de overgang tussen de sterktes soepel verloopt, zodat je comfortabel kunt kijken. PrecisieScan is een gratis extra meting waarbij onze opticien de glazen tot op de tiende millimeter nauwkeurig af kan stemmen op je ogen. Daarnaast kun je direct het effect van onze verschillende glassoorten en glasopties ervaren, zodat je zeker weet dat je de beste keuze maakt.

Hoe werkt de Varifocus PrecisieScan?

Na onze uitgebreide en vakkundige oogmeting, kies je jouw nieuwe montuur. Deze hou je op voor de Varifocus PrecisieScan, zodat de opticien het middelpunt van je nieuwe glazen kan bepalen. Daarnaast wordt onder andere je pupilafstand gemeten en kun je direct diverse glasopties ervaren. Zo kan de opticien jouw varifocusbril nóg beter afstemmen op jouw ogen en wensen.

Kiezen van de juiste multifocale bril

Een multifocale bril is een maatwerk product, maar vooral een technisch hoogstandje. Met één bril kun je namelijk zowel in de verte kijken als dichtbij lezen waarbij de overgang moeiteloos in elkaar overloopt. Onze gediplomeerde opticien besteedt samen met jou dan ook veel aandacht en tijd bij het kiezen van het montuur. De bril moet namelijk goed passen, perfect op je gezicht worden afgesteld en de juiste multifocale glazen worden nauwkeurig afgestemd op je ogen en je wensen. Op deze manier zorgen we ervoor dat je de juiste keuzes maakt bij het kopen van je nieuwe bril.

Opticien

Gratis rustig wennen aan multifocale glazen

Heb je een bril met multifocale glazen gekocht? Dan kan het zijn dat je even moet wennen aan deze glazen. Dat begrijpen we bij Hans Anders als geen ander. Daarom bieden we je standaard een gewenningsperiode van 2 maanden aan. Mocht je niet tevreden zijn over je varifocusglazen en zijn deze onbeschadigd, dan kun je de glazen binnen 2 maanden omruilen voor een ander type multifocale glazen met dezelfde glasopties.

De garantie 'rustig wennen aan multifocaal' is onderdeel van onze 5x Anders Garantie. Met onze 5x Anders Garantie bieden we je zekerheid aan. We begrijpen dat een brilaankoop namelijk een weloverwogen beslissing is met als doel veel kijkplezier te hebben. Lees hier meer over onze 5x Anders Garantie.

Opticien

Meer advies van Hans Anders