1.

Lekker vrijuit sporten

Contactlenzen zijn een stuk praktischer tijdens het sporten!

2.

Een compleet andere look

Verras je familie, vrienden en collega's met een compleet nieuwe look door voor contactlenzen te kiezen.

3.

Makkelijker met make-up

Met contactlenzen is er niets wat afleidt van jouw smokey eyes.

4.

Geen last van regen op je glazen

In ons klimaat weet je het maar nooit. Geen druppels meer op je glazen en geen beslagen glazen meer.

5.

5. Handig met zonnebril(len)

Met contactlenzen is het makkelijker om een gave collectie zonnebrillen op te bouwen!

Eerlijk is eerlijk: brillen zijn geweldig! Maar soms zijn lenzen gewoon handiger. Gelukkig hoef je niet te kiezen en kun je met daglenzen naar hartelust afwisselen. Dus ook als je dol bent op je bril heb je af en toe gewoon een dagje #metzonderbril en profiteer je direct van deze vijf voordelen.

1. Lekker vrijuit sporten

Je weet het vast uit ervaring: een bril dragen is niet altijd even praktisch als je aan het sporten bent. Vooral bij de meest actieve sporten kun je er hinder van hebben. Daglenzen zijn in dat geval de oplossing. Draag ze wanneer je sport en je voorkomt beschadigingen aan je bril of een vallend montuur. Zo kun je lekker vrijuit sporten.

2. Een compleet andere look

Je collega’s, vrienden en familieleden kennen je allemaal met bril. Verras ze (en jezelf) eens door een compleet andere look te kiezen. Daglenzen maken het mogelijk. Laat gewoon even een dagje een andere kant van jezelf zien!

contactlenzen

3. Makkelijker met make-up

Een extra voordeel voor dames: lenzen zijn veel makkelijker in combinatie met make-up. Bij brildragers verdwijnt je zorgvuldig aangebrachte make-up vaak achter je bril. Dat probleem los je makkelijk op met daglenzen. Bovendien komen je gestylde wimpers daardoor niet meer in aanraking met je bril. Doe je lenzen in voordat je begint met opmaken. Het gaat een stuk makkelijker als je ziet wat je doet. Dat wordt shinen…

contactlenzen

4. Geen last van regen op je glazen

Ga je een dagje shoppen, naar de dierentuin of sporten in de buitenlucht? Dan kun je in ons klimaat nog wel eens in een regenbui terecht komen. Met al die druppels op je glazen heb je minder zicht. Kom je vervolgens in een warme ruimte… beslaan je glazen. Dat zijn dus daglensdagen bij uitstek!

zonnebrillen

5. Handig met zonnebril(len)

Natuurlijk kun je een zonnebril op sterkte nemen. Maar als je sterkte verandert, heb je weer een nieuwe nodig. Vind je het leuk om een gave verzameling (merk)zonnebrillen op te bouwen? Dan hoef je die dus niet op sterkte te laten maken als je (naast je bril) daglenzen gebruikt.

Denk je nu nog steeds dat lenzen niets voor jou zijn, omdat je ze jaren geleden ooit al geprobeerd hebt? Geef ze alsnog een kans, want de technologie achter lenzen heeft zeker niet stilgestaan in de afgelopen jaren. Het materiaal waarvan ze gemaakt zijn is comfortabeler dan vroeger, ze laten meer zuurstof door voor meer draagcomfort en ze zijn er ook met cilinder en multifocaal.

Ook een keer lenzen proberen?

Met het speciale Easy Wear starterspakket krijg je 30% korting op je eerste keer lenzen, ongeacht of je kiest voor dag- of maandlenzen. Zo probeer je al daglenzen voor €0,50 per dag of maandlenzen (incl. vloeistof) voor €7,85 per maand. Onze lenzenspecialist zorgt voor deskundige begeleiding. Bevallen de lenzen niet, dan krijg je gewoon je geld terug! Lees er alles over of maak direct een afspraak met onze lenzenspecialist.