Meisjes zijn ’t allermooist op aard

 

"Meisjes zijn ’t allermooist op aard, niets dat hun schoonheid evenaart." Een Vlaamse zanger zong het jaren geleden al, en wij weten het wel zeker. Of je nu mama, oma, dochter, tante of gewoon vrouw bent, op 8 maart - Internationale Vrouwendag  - zet Hans Anders je in de bloemetjes met €40 extra korting bij aankoop van een bril met een glasoptie!

 

Kom op donderdag 8 maart naar Hans Anders, en krijg €40 extra korting* bovenop onze huidige actie: 3 brillen halen, 1 betalen. Zo vier je betaalbaar én in stijl!

vrouwendag

Dus download nu de bon en druk deze thuis af. Kom dan langs in een van onze winkels. Onze geschoolde adviseurs zullen je met veel liefde helpen zoeken naar de perfecte bril.   

 

Geldig bovenop de 3=1 actie

Omdat we de vrouwen extra in de bloemetjes willen zetten tijdens de Internationale Vrouwendag is deze korting geldig bovenop onze lopende 3=1 actie. Je ontvangt dus niet enkel €40 korting, maar ook een tweede en derde gratis* bril. Die derde bril kan je wegschenken aan je beste vriendin…. Of lekker voor jezelf houden.
Meer info over 3=1

 

*Deze actie is geldig in alle Hans Anders winkels in Vlaanderen op 8 maart 2018 op vertoon van de bon. Geldig bij aankoop van een complete bril met minstens één glasbehandeling en cumuleerbaar met de huidige actie ‘3 brillen halen, 1 betalen’. Niet geldig op reeds bestelde brillen. Zie voorwaarden in de winkel.