Win een citytrip naar New York voor 2 personen

Vul onderstaand formulier in en wie weet win jij wel een reis naar New York voor 2 personen!

Benieuwd naar de samenwerking tussen Hans Anders en Vogue? Lees hier ons blogartikel

Wil je meer info over deze actie? Je vindt de actievoorwaarden van de wedstrijd onderaan deze pagina. 

 

Algemene spelvoorwaarden voor deelname aan de Vogue Eyewear Hans Anders promotie 2019

Algemeen

 

De prijs

De prijs van de actie bestaat uit twee retour (heen en terug) vliegtickets van Brussel naar New York en 3 hotelovernachtingen voor twee personen in één hotelkamer ter waarde van maximaal € 2.500,-. De datum van vertrek wordt in overleg met de winnaar door Luxottica bepaald. De prijs wordt niet in geld of op andere wijze uitgekeerd. Luxottica bepaalt welke vluchten en welk hotel geboekt worden.

Speelwijze

 

Deelname  

 

Persoonsgegevens

 

Aansprakelijkheid

Luxottica, de door haar ingeschakelde hulppersonen, en/of derden zijn op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige schade die, ten gevolge van deelname aan de actie, aan deelnemers berokkend wordt. Dit geldt ook voor schade geleden tijdens de reis en het verblijf in New York.

Intellectueel eigendom

Vogue Eyewear is een geregistreerd merk van Luxottica. Elk gebruik en/of verveelvoudiging van het merk of inhoud van de actiewebsite dient voorafgaandelijk goedgekeurd te worden door Luxottica.

Klachten

Vragen en/of klachten met betrekking tot deze actie kunnen schriftelijk gericht worden aan commandes@be.luxottica.com . De organisatie van de actie zal het bericht in behandeling nemen en per e-mail beantwoorden.

Diversen

Op deze voorwaarden is het Belgisch recht van toepassing. Geschillen worden voorgelegd aan de rechtbanken van het arrondissement Antwerpen, afdeling Antwerpen.