Goed horen en zien is essentieel. Daarom zijn de winkels van Hans Anders steeds open voor jou. Je bent dus altijd welkom in onze winkels, het liefst op afspraak.

Wij bieden je een veilig winkelbezoek. Met oog voor jouw gezondheid en extra aandacht voor hygiëne. We volgen de regels van de overheid en passen voor de veiligheid maatregelen toe in de winkels. Daar kun je op rekenen. Bij een oogmeting, hoortest of als je naar onze winkel komt voor een nieuwe bril, lenzen of hoortoestellen.

Je bent welkom om binnen te lopen, maar we raden je aan om vooraf een afspraak maken. Zo zorgen wij ervoor dat het niet te druk wordt. En kun jij er ook op rekenen dat je meteen geholpen wordt. Goed bekeken toch? Maak online een afspraak voor een gratis oogmeting of hoortest of bel 078-487 700 (lokaal tarief).

Klaar voor je bezoek?

  • Het dragen van een mondmasker is verplicht vanaf 6 jaar wanneer je onze winkels bezoekt. Onze opticiens en audiciens dragen er ook één en in sommige situaties ook handschoenen.
  • Wij blijven thuis bij symptomen van het coronavirus (verkouden, keelpijn, benauwd of andere klachten), doe jij dat ook? Zien we je gewoon een andere keer.
  • Er is een maximum aantal klanten tegelijk welkom in onze winkel. Je mag met maximaal 2 personen samen winkelen, kinderen niet meegerekend. Bekijk op de deurposter hoeveel klanten er maximaal tegelijk in de winkel welkom zijn. 
  • Handontsmettingsmiddel staat al voor je klaar. Ontsmet je ook je handen bij binnenkomst?
  • Onze meetruimtes, tafels en balies zijn voorzien van hygiëneschermen.
  • En natuurlijk wordt alles schoongemaakt na elk gebruik. Wij houden wel van poetsen. 
  • Betaal je met Bancontact en bij voorkeur contactloos?

Benieuwd naar je sterkte?

Met onze vrijblijvende en deskundige oogmeting weet je snel hoe het met jouw zicht staat. Plan een afspraak voor een gratis oogmeting bij een winkel bij jou in de buurt.

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Brillen passen

Zeker weten dat jouw favoriete bril ook echt bij jou past? Pas onze brillen online, of laat gratis en vrijblijvend tot 4 monturen naar uw dichtstbijzijnde Hans Anders winkel sturen.

Meer informatie Bekijk alle brillen
Bekijk alle brillen