Pas en kies Anders, thuis!

7 dagen lang

Kies tot 4 monturen

wij sturen ze gratis op

Test. Test. Test

je nieuwe look bij familie, vrienden, ...

Gratis en vrijblijvend

in alle rust bij je thuis

Kies je favoriete monturen en pas ze thuis!

Heb je online leuke monturen gezien? Kies je 4 favoriete exemplaren en laat ze gratis en vrijblijvend naar je thuis sturen. Na ongeveer 2 werkdagen kun je ze daar op je gemak passen en je nieuwe look gedurende 7 dagen testen bij familie, vrienden, ....

Hoe werkt het?

 • Pas en kies anders, thuis!

  7 dagen lang gratis en vrijblijvend

 • Test. Test. Test.

  Test 7 dagen lang de reacties op je nieuwe look(s) uit bij familie, vrienden, collega’s, …

 • Yes!

  Jouw ideale bril gevonden? Ga met je doos langs bij een Hans Anders in je buurt. Wij meten gratis je ogen en bestellen meteen de juiste glazen voor je lievelingsbril.

 • No?

  Niet overtuigd? Geen zorgen. Breng de doos binnen bij een Hans Anders in je buurt (en vraag advies aan onze optiekers) of stuur ze gratis terug.

Bekijk onze monturen

Hoe werkt het?

Bekijk ons online assortiment en selecteer jouw favorieten (die je later kan kiezen voor de thuiszending) door op het hartje te klikken op de overzichtspagina ofwel op de buttun 'Pas deze bril thuis of in de winkel' op de pagina van de bril.  
Opgelet: het is niet mogelijk om zonnebrillen thuis te passen, je kan deze wel naar de winkel sturen om te passen.
Heb je jouw favorieten gekozen? Klik dan bovenaan rechts op Favorieten (hartje). Selecteer tot 4 monturen op jouw favorietenlijst en kies voor "Pas bij je thuis".

Na het doorgegeven van je persoonlijke gegevens vragen we je kredietkaartgegevens ter verificatie. Er worden geen kosten in rekening gebracht als je de monturen in goede staat terugbezorgt. Zo simpel werkt het! De brillen worden kostenloos verstuurd naar jouw thuis.

Heb je de bril (of wie weet, de meerdere brillen?) gevonden die helemaal bij je past (of passen)? Dan neem je de doos met de bril(len) gewoon mee naar de Hans Anders winkel van je keuze. Daar koop je dan gewoon de bril(len) van je keuze met de glazen op de juiste sterkte.

En de overige monturen? Die geef je gewoon terug af de Hans Anders winkel van je keuze of stuur je gratis terug.

 

 

 

Pas jij liever monturen die je online ziet in de winkel? Dat kan ook! Bekijk hier alle informatie.