Pas en kies Anders, thuis!

7 dagen lang

Kies tot 4 monturen

wij sturen ze gratis op

Test. Test. Test

je nieuwe look bij familie, vrienden, ...

Gratis en vrijblijvend

in alle rust bij je thuis

 

Welke van de vier wordt jouw lievelingsbril?

Een bril kiezen met de kat op je schoot?
Past dat montuur wel bij de kleur van je keuken of sofa?
Koop jij niets zonder stijladvies van je partner, collega’s of kinderen?

Goed gezien!

Dan is de brillendoos van Hans Anders echt iets voor jou. Met deze nieuwe service pas je favoriete monturen in alle rust bij je thuis, gratis en vrijblijvend.

We vragen je kredietkaartgegevens ter verificatie. Dat wilt zeggen dat we je geen kosten in rekening brengen als je de monturen in goede staat terugbezorgt. 
Let op. Indien de monturen niet, niet tijdig of niet in goede staat retour gezonden worden zal Hans Anders de kosten voor de monturen danwel de kosten van reparatie in rekening brengen.

 • Pas en kies anders, thuis!

  7 dagen lang gratis en vrijblijvend

 • Test. Test. Test.

  Test 7 dagen lang de reacties op je nieuwe look(s) uit bij familie, vrienden, collega’s, …

 • Yes!

  Jouw ideale bril gevonden? Ga met je doos langs bij een Hans Anders in je buurt. Wij meten gratis je ogen en bestellen meteen de juiste glazen voor je lievelingsbril.

 • No?

  Niet overtuigd? Geen zorgen. Breng de doos binnen bij een Hans Anders in je buurt (en vraag advies aan onze optiekers) of stuur ze gratis terug.

Bekijk onze monturen

Hoe werkt het?

Klik simpelweg op de button 'Bewaar en pas gratis en vrijblijvend bij je thuis of in één van onze winkels' bij de monturen die je thuis wilt passen.

Vervolgens opent aan de rechterzijde jouw online paskamer. Klik op 'Brillen passen bij je thuis of in één van onze winkels' en selecteer de gewenste monturen. Vervolgens klik je op 'Pas bij je thuis'. Zo simpel werkt het!

Heb je de bril (of wie weet, de meerdere brillen?) gevonden die helemaal bij je past (of passen)? Dan neem je de doos met de bril(len) gewoon mee naar de Hans Anders winkel van je keuze. Daar koop je dan gewoon de bril(len) van je keuze met de glazen op de juiste sterkte.

En de overige monturen? Die geef je gewoon terug af de Hans Anders winkel van je keuze of stuur je gratis terug.

We vragen je kredietkaartgegevens ter verificatie. Dat wilt zeggen dat we je geen kosten in rekening brengen als je de monturen in goede staat terugbezorgt.

 

Vind de winkel in jouw buurt

Ben je op zoek naar een bril? Aarzel niet en kom langs in één van onze winkels. We zullen je met veel plezier verder helpen.
Vind je dichtstbijzijnde winkel

Vermijd wachttijden

Maak nu online je afspraak voor een oogmeting in een filiaal naar keuze. Snel én gemakkelijk.
Afspraak maken