Pas en kies Anders, thuis!

7 dagen lang

Kies tot 4 monturen

wij sturen ze gratis op

Test. Test. Test

je nieuwe look bij familie, vrienden, ...

Gratis en vrijblijvend

in alle rust bij je thuis

Kies je favoriete monturen en pas ze in de winkel!

Heb je online leuke monturen gezien? Kies je 4 favoriete exemplaren en laat ze gratis en vrijblijvend naar een winkel bij jou in de buurt sturen. Na ongeveer 2 werkdagen kun je ze daar op je gemak passen en je uitgebreid laten adviseren.

Hoe werkt het?

Bekijk ons online assortiment en kies tot 4 brillen die je bevallen. Klik bij het gewenste montuur simpelweg op de button 'Pas deze bril thuis of in de winkel'.
Op de detailpagina van het montuur vind je tevens meer informatie, zoals maten en prijzen. Vervolgens vul je je gegevens en de winkel naar keuze in. Je ontvangt een e-mail als de monturen voor je klaar liggen!

 

 • Pas en kies anders, thuis!

  7 dagen lang gratis en vrijblijvend

 • Test. Test. Test.

  Test 7 dagen lang de reacties op je nieuwe look(s) uit bij familie, vrienden, collega’s, …

 • Yes!

  Jouw ideale bril gevonden? Ga met je doos langs bij een Hans Anders in je buurt. Wij meten gratis je ogen en bestellen meteen de juiste glazen voor je lievelingsbril.

 • No?

  Niet overtuigd? Geen zorgen. Breng de doos binnen bij een Hans Anders in je buurt (en vraag advies aan onze optiekers) of stuur ze gratis terug.

Bekijk onze monturen

Hoe werkt het?

Klik bij het gewenste montuur simpelweg op de button 'Pas deze bril thuis of in de winkel'. Wens je meer monturen? Je kan er tot 4 selecteren. 

Bij de geselecteerde monturen kies je vervolgens voor 'Pas bij je thuis'. Na het doorgegeven van je persoonlijke gegevens vragen we je kredietkaartgegevens ter verificatie. Er worden geen kosten in rekening gebracht als je de monturen in goede staat terugbezorgt. Zo simpel werkt het!

Heb je de bril (of wie weet, de meerdere brillen?) gevonden die helemaal bij je past (of passen)? Dan neem je de doos met de bril(len) gewoon mee naar de Hans Anders winkel van je keuze. Daar koop je dan gewoon de bril(len) van je keuze met de glazen op de juiste sterkte.

En de overige monturen? Die geef je gewoon terug af de Hans Anders winkel van je keuze of stuur je gratis terug.

 

 

 

Pas jij liever monturen die je online ziet in de winkel? Dat kan ook! Bekijk hier alle informatie.