50% korting op je montuur en glazen

Niet alleen de rokjes gaan 'min de helft' deze zomer. Je bril ook.

Denk je dat goed zien duur is? Dan denk je verkeerd! Want nu krijg je bij Hans Anders -50% op een complete bril. Dat lees je goed, je betaalt maar de helft voor je glazen en je montuur! Dezelfde kwaliteit die je van ons gewend bent, aan een nog lagere prijs.
Bekijk onze monturen Bekijk onze zonnebrillen

 

Hans Anders bril

Enkelvoudige bril: Vanaf €84,50

Multifocale bril: Vanaf €149,50

Bekijk onze Hans Anders monturen

Merkbrillen

Enkelvoudige bril: Vanaf €119,50

Multifocale bril: Vanaf €184,50

Bekijk onze merkmonturen

Ook -50% op glasopties

Bij Hans Anders zijn we graag transparant. Daarom bieden we je ook 50% korting aan op al onze glasopties. Denk hierbij aan een BlueFilter, SuperCoating, verdunning of meekleurende glazen. Normaal betaal je hiervoor €40, maar tijdens deze actie bieden we ze aan voor €20.

Meer info over glasopties
Meer info over glasopties

Multifocaal, geen onbetaalbaar verhaal

Wil je één bril waarmee je zowel dichtbij als veraf goed ziet? Kies dan voor multifocale glazen. Afhankelijk van waar je in het glas kijkt, zie je goed vanop verschillende afstanden. Vergeet dus het switchen tussen brillen, en geniet van het comfort van multifocale glazen. En van onze huidige actie 50% op een complete bril, want die is ook geldig op multifocale glazen.

  • Basis glazen

    De multifocaal basis glazen zijn onze eenvoudigste glazen. Een budgetvriendelijke optie voor een eerste multifocale bril, of voor klanten die reeds tevreden waren met deze glazen.

  • Standaard glazen

    Wil je een degelijke multifocale bril met een iets comfortabeler zicht? Dan stellen wij de multifocaal standaard glazen voor: een goede keuze wanneer je tevreden was van de basis glazen maar graag een breder gezichtsveld wilt.

  • Excellent glazen

    Wanneer je het beste van het beste verkiest zijn er de multifocaal excellent glazen. Deze glazen zorgen voor het grootste draagcomfort, dankzij het grote gezichtsveld zonder vertekening. Bovendien is de gezichtsscherpte in elke blikrichting maximaal.

Ontdek onze multifocale glazen

Jij steelt deze zomer de show

Ben je op zoek naar een zonnebril die net dat tikkeltje anders is? Dan ben je aan het juiste adres. Geniet nu van 25% korting op alle zonnebrillen zonder sterkte!

Heb je toch liever een zonnebril op sterkte? Ook dan hebben we goed nieuws. In al onze monturen kan je ook zonneglazen verkrijgen. En tijdens deze actie krijg je dus een zonnebril op sterkte met 50% korting

Zonnebrillen op sterkte Zonnebrillen zonder sterkte

Vind de winkel in jouw buurt

Ben je op zoek naar een bril? Aarzel niet en kom langs in één van onze winkels. We zullen je met veel plezier verder helpen.
Vind je dichtstbijzijnde winkel

Is jouw zicht nog goed?

Ontdek via de online ogentest hoe het met jouw zicht gesteld is. Snel, makkelijk en praktisch!
Test je ogen online

De beste service, daar gaan we voor!

Bij Hans Anders willen we steeds de allerbeste service voor onze klanten. Onze geschoolde adviseurs staan klaar om iedereen te helpen, en elke vraag te beantwoorden. We hopen daarom dat je altijd met een positief gevoel uit onze winkels vertrekt. Als kroon op ons werk willen we graag Winkelketen van het Jaar te worden.

Maar daar hebben we jouw hulp voor nodig. Stemmen is heel eenvoudig, en je maakt kans op tal van leuke prijzen! 

Ja, ik stem!
Ja, ik stem!
Actie geldig in alle winkels in België en in de webshop t.e.m. 30/07/2017. Enkel geldig op een complete bril. Bij Ray-Ban enkel 50% korting op de glazen. Actie niet cumuleerbaar met andere acties. Zonnebrilactie -25% korting niet geldig op RayBan zonnebrillen zonder sterkte.