Er altijd anders uitzien kost geen fortuin.

Koop één bril en kies er gratis twee extra! Da's goed bekeken, toch? Zo zie jij het leven voortaan door een roze bril. En door een groene én door een zwarte. Geen fan van roze? Geef die dan gerust cadeau.

Deze actie is geldig bij aankoop van een complete bril in alle winkels in Vlaanderen t.e.m. 17/03/2019. Meer info in de winkel.
Ontdek onze monturen

Liefde begint bij de eerste blik. Zorg dat het daar niet al misloopt.

De liefde hangt in de lucht en met de juiste glazen zie je waar. Kom van 11 tot 16 februari naar Hans Anders en geniet van een gratis glasoptie. Je kiest uit verdunde glazen, SuperCoating, BlueFilter of Easy Drive filter voor je liefdesspotters.

Bovendien is de gratis glasoptie cumuleerbaar met de huidige actie: 3 brillen halen, 1 betalen. Zo wordt goed zien betaalbaarder dan ooit. 

 

Wat houdt de actie 3=1 in?

  • 1ste bril kopen

    Kies je favoriete montuur uit onze collectie en ga voor kraswerende, ontspiegelde glazen en minstens één glasbehandeling. Deze actie is geldig op enkelvoudige én multifocale glazen.

  • 2de bril krijgen

    Zonder extra kosten krijg je de tweede bril er helemaal gratis bij. Deze bril (of zonnebril) is identiek aan je eerste bril: zelfde glazen én glasopties, alsook een montuur uit dezelfde prijsklasse.

  • 3de bril cadeau doen (aan jezelf)

    Met de derde bril mag je kiezen wat je doet: krijg zelf gratis een derde bril van max. €80 (enkelvoudig) en max. €230 (multifocaal) of ontvang een waardebon en maak iemand anders blij.

Ontdek onze monturen

Hoeveel betaal je voor je bril ?

Goed zien hoeft niet duur te zijn. Bereken hieronder de prijs van je bril

1 Kies je actie

2 Kies je type bril

3 Kies je type focaal

4 Kies je montuur

5 Kies je glazen

6 Kies je glasopties

7 Resultaat

1 Kies je actie

Kies je actie

2 Kies je type bril

Kies je type bril

3 Kies je type focaal

Kies je type focaal

4 Kies je montuur

Kies je montuur

5 Kies je glazen

Kies je glazen

6 Kies je glasopties

Kies je glasopties

7 Resultaat

Resultaat

De geschikte bril voor elk moment.

Zit je vaak lange tijd achter de computer en heb je last van vermoeide ogen? Of merk je in het verkeer dat je moeite hebt om verkeerslichten goed te zien? Kies dan als tweede of derde bril voor een lees-, computer- of nachtbril. 

Ontdek al onze soorten brillen
Ontdek al onze soorten brillen

Maar één bril nodig? Geen probleem.

Ben jij al meer dan blij met één exemplaar? Da’s helemaal oké: ook dan doe je heel wat voordeel! Je geniet maar liefst van 25% korting op je enkelvoudige of multifocale bril. Geldig op de glazen, het montuur én de glasopties.

Ontdek onze monturen
Ontdek onze monturen

Vind de winkel in jouw buurt

Ben je op zoek naar een bril? Aarzel niet en kom langs in één van onze winkels. We zullen je met veel plezier verder helpen.
Vind je dichtstbijzijnde winkel

Is jouw zicht nog goed?

Ontdek via de online ogentest hoe het met jouw zicht gesteld is. Snel, makkelijk en praktisch!
Test je ogen online