3 brillen halen, 1 betalen

Want soms heb je gewoon zin in iets anders.

Koop één bril en kies er gratis twee extra! Da's goed bekeken, toch? Zo zie jij het leven voortaan door een roze bril. En door een groene én door een zwarte. Geen fan van roze? Geef die dan gerust cadeau.
Ontdek onze monturen

Wat mag je verwachten van deze actie?

  • 1ste bril kopen

    Kies je favoriete montuur uit onze collectie en ga voor kraswerende, ontspiegelde glazen en minstens één glasbehandeling. Deze actie is geldig op enkelvoudige én multifocale glazen.

  • 2de bril krijgen

    Zonder extra kosten krijg je de tweede bril er helemaal gratis bij. Deze bril (of zonnebril) is identiek aan je eerste bril: zelfde glazen én glasopties, alsook een montuur uit dezelfde prijsklasse.

  • 3de bril cadeau doen (aan jezelf)

    Met de derde bril mag je kiezen wat je doet: krijg zelf gratis een derde bril van max. €80 (enkelvoudig) en max. €230 (multifocaal) of ontvang een waardebon en maak iemand anders blij.

Ontdek onze monturen

Hoeveel betaal je voor je bril ?

Goed zien hoeft niet duur te zijn. Bereken hieronder de prijs van je bril

1 Kies je actie

2 Kies je type bril

3 Kies je type focaal

4 Kies je montuur

5 Kies je glazen

6 Kies je glasopties

7 Resultaat

1 Kies je actie

Kies je actie

2 Kies je type bril

Kies je type bril

3 Kies je type focaal

Kies je type focaal

4 Kies je montuur

Kies je montuur

5 Kies je glazen

Kies je glazen

6 Kies je glasopties

Kies je glasopties

7 Resultaat

Resultaat

De geschikte bril voor elk moment.

Zit je vaak lange tijd achter de computer en heb je last van vermoeide ogen? Of merk je in het verkeer dat je moeite hebt om verkeerslichten goed te zien? Kies dan als tweede of derde bril voor een lees-, computer- of nachtbril. 

Ontdek al onze soorten brillen
Ontdek al onze soorten brillen

Maar één bril nodig? Geen probleem.

Ben jij al meer dan blij met één exemplaar? Da’s helemaal oké: ook dan doe je heel wat voordeel! Je geniet maar liefst van 30% korting op je enkelvoudige of multifocale bril. Geldig op de glazen, het montuur én de glasopties*.

Ontdek onze monturen
Ontdek onze monturen

 

 

Net als minder scherp zien, is minder goed horen niet zo fijn. Gelukkig kan je er makkelijk en voordelig iets aan doen. Samen met Hans Anders.

Omdat wij vinden dat iedereen het recht heeft om goed te zien én goed te horen, krijg je bij ons gratis een multifocale Hans Anders bril* inclusief verdunningen bij aankoop van een hoortoestel.

Daar kan je niet voor sukkelen, toch?

*Hoortoestellen zijn verkrijgbaar in alle audio filialen van Hans Anders. De bon voor de gratis multifocale bril is geldig in alle Belgische Hans Anders winkels. Meerprijs voor glasopties en merkmonturen. Niet geldig op reeds bestelde hoortoestellen. Voorwaarden in de winkel. Niet cumuleerbaar met andere acties.

Ontdek onze hoorapparaten
Ontdek onze hoorapparaten

Vind de winkel in jouw buurt

Ben je op zoek naar een bril? Aarzel niet en kom langs in één van onze winkels. We zullen je met veel plezier verder helpen.
Vind je dichtstbijzijnde winkel

Is jouw zicht nog goed?

Ontdek via de online ogentest hoe het met jouw zicht gesteld is. Snel, makkelijk en praktisch!
Test je ogen online

 

*Actie enkel geldig vanaf index 1.5 met BlueFilter of SuperCoating en in de winkels in Vlaanderen t.e.m. 14 oktober 2018. Glasopties zijn mogelijk tegen standaard meerprijzen. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties en voordeelregelingen. Bij aankoop van één bril genieten Ray-Banfans enkel van 30% korting op de glazen en glasopties. Zie voorwaarden in de winkel.