Want november is ook 1+1.

Koop nu een enkelvoudige of multifocale bril en krijg je tweede bril volledig gratis! Alle opties die je neemt op je eerste bril, zijn ook gratis op je tweede bril. Denk hierbij aan een merkmontuur, verdunde glazen en een (of meerdere) glasbehandeling(en)!

Als tweede bril kan je dan een reservebril nemen, maar heb je al eens gedacht aan een computer-, lees-, nacht- of zonnebril? Ook dat is mogelijk!

Deze actie is geldig in alle winkels van Vlaanderen van 29/10/2018 t.e.m. 02/12/2018. Wens je nog meer informatie hierover? Kom gerust eens langs in één van onze winkels.
Ontdek onze monturen

Hoeveel betaal je voor je bril ?

Goed zien hoeft niet duur te zijn. Bereken hieronder de prijs van je bril

1 Kies je actie

2 Kies je type bril

3 Kies je type focaal

4 Kies je montuur

5 Kies je glazen

6 Kies je glasopties

7 Resultaat

1 Kies je actie

Kies je actie

2 Kies je type bril

Kies je type bril

3 Kies je type focaal

Kies je type focaal

4 Kies je montuur

Kies je montuur

5 Kies je glazen

Kies je glazen

6 Kies je glasopties

Kies je glasopties

7 Resultaat

Resultaat

Voor elke gelegenheid de juiste bril

  • Tijd voor een leesbril?

    Je ogen tot spleetjes knijpen als je de krant, een rapport of tijdschrift leest? Vanaf 40 jaar merken veel mensen dat het lastig(er) wordt om dichtbij scherp te zien. En dan doet zo’n leesbril wonderen.

  • Doe de digitale detox.

    Uren naar je scherm turen. Daar worden je ogen óók moe van. Een computerbril geeft je ogen de nodige rust én je ziet het beeldscherm meteen een stuk scherper.

  • Goed zicht is belangrijk, ook 's nachts.

    Merk je in het verkeer dat je moeite hebt om verkeerslichten goed te zien, of word je verblind door de koplampen van tegenliggers? Dan is het raadzaam om een nachtbril te overwegen. De heldere, gele glazen geven je een scherp zicht en zorgen ervoor dat je veilig het verkeer in kan.

Ontdek al onze brillen

Liever maar één bril? Dat kan ook!

Ook als je liever één bril koopt, krijg je bij ons volop voordeel. Kies je een enkelvoudige of multifocale bril, dan krijg je maar liefst 25% korting op jouw complete bril. Deze korting is geldig op glas(opties) en montuur. 

Ontdek onze monturen

 

Vind de winkel in jouw buurt

Ben je op zoek naar een bril? Aarzel niet en kom langs in één van onze winkels. We zullen je met veel plezier verder helpen.
Vind je dichtstbijzijnde winkel

Is jouw zicht nog goed?

Ontdek via de online ogentest hoe het met jouw zicht gesteld is. Snel, makkelijk en praktisch!
Test je ogen online