Altijd voordeel

Kwalitatief en betaalbaar

Voor iedereen de juiste actie

Omdat je al eens van look wilt wisselen. 

Bij aankoop van een complete bril, ontvang je een tweede en een derde bril gratis*. Met de derde bril mag je kiezen wat je doet: cadeau doen aan familie, vrienden, kennissen, buren, ... of gewoon voor jezelf houden.

1e bril kopen
Complete enkelvoudige of multifocale bril 1.6 voorzien van kraswerende laag en ontspiegeling.

2e bril krijgen
Identieke bril als je eerste bril.

3e bril schenken of voor jezelf houden*
Krijg zelf gratis een derde bril van max. €80 als de eerste bril enkelvoudig is en max. €230 als de eerste bril multifocaal is of ontvang een waardebon en maak iemand anders blij.

De geschikte bril voor elk moment.

Kies als tweede of derde bril voor een lees-, computer- of nachtbril. 

Heb je een leesbril nodig?

Vanaf je 40e levensjaar verouderen je ogen en kan het moeilijker worden om scherp van dichtbij te zien. Om dit ongemak te verhelpen komt een leesbril goed van pas. 

Lees meer

leesbril-hans-anders

Geef je ogen de nodige rust.

Zit jij vaak lange tijd aan de computer? Dan herken je dit waarschijnlijk wel: vermoeide ogen. Probeer dan eens een computerbril. Deze laat je jouw beeldscherm scherp zien en tegelijk de ogen rusten. 

Lees meer

Goed zicht is belangrijk, ook 's nachts.

Merk je in het verkeer dat je moeite hebt om verkeerslichten goed te zien, of word je verblind door de koplampen van tegenliggers? Dan is het raadzaam om een nachtbril te overwegen. De heldere, gele glazen geven je een scherp zicht en zorgen ervoor dat je veilig het verkeer in kan. 

Lees meer

Liever maar één bril? Dat kan ook!

Ook als je liever één bril koopt, krijg je bij ons volop voordeel. Kies je een enkelvoudige of multifocale bril, dan krijg je maar liefst 30% korting op je hele bril. Deze korting is geldig op glazen, montuur en glasopties. Bij aankoop van een Ray-Ban montuur krijg je enkel 30% korting op de glazen. 

30

Kom eens bij ons langs

Op zoek naar een bril? Aarzel dan niet om één van onze winkels binnen te springen, we helpen je graag verder.
Vind je dichtstbijzijnde winkel

Hoe goed kan jij zien?

Krijg een indicatie over je zicht van achter je computer. Ontdek nu hoe het met jouw ogen gesteld is.
Test je ogen online

*Glasopties zijn mogelijk tegen standaard meerprijzen. De actie is niet geldig in combinatie met andere acties en voordeelregelingen. Actie enkel geldig in de winkels in Vlaanderen en op de webshop t.e.m. 19 maart 2017.