Hans Anders wenst je een glashelder 2018

 

Hans Anders je alvast het allerbeste voor 2018 met een extra cadeau: €20 extra korting* bij aankoop van een bril met een glasoptie. Kun je meteen een extra flesje bubbels laten knallen.

 

Kom op zaterdag 6 januari naar Hans Anders, en krijg €20 extra korting* bovenop onze huidige actie: -50% op een complete bril. Zo vier je betaalbaar én in stijl!

 

Download de bon en druk hem thuis af. Neem hem dan mee naar een van onze winkels. Onze geschoolde adviseurs zullen je met veel zorg helpen zoeken naar jouw ideale bril.

 

Geldig bovenop onze lopende actie

Omdat we het nieuwe jaar extra goed willen inzetten is deze Nieuwjaarskorting geldig bovenop onze lopende actie -50% op een complete bril. Je ontvangt dus niet enkel 50% korting op je montuur en glazen, maar ook €20 extra korting erbovenop.
Meer info over de 50%-actie

 

*Deze actie is geldig in alle Hans Anders winkels in België op 6 januari 2018 op vertoon van de bon. Geldig bij aankoop van een complete bril met minstens één glasbehandeling en cumuleerbaar met de huidige actie ‘50% korting op je montuur en glazen’. Zie voorwaarden in de winkel.