Moederdag bij Hans Anders

Moeders, we zouden ze eigenlijk 365 dagen per jaar in de bloemetjes moeten zetten. Maar zoals de traditie vraagt, verwennen we met Moederdag alle mama’s net dat beetje meer. Zo ook bij Hans Anders. Maar wij zijn vrijgevig, en daarom krijgen niet alleen alle moeders, maar ook tantes, nichtjes, dochters, oma’s, kleindochters,… op Moederdag een gratis zonnebril zonder sterkte bij aankoop van een complete bril !

Op zaterdag 12 augustus en maandag 14 augustus krijg je een gratis zonnebril zonder sterkte ter waarde van €30 bij aankoop van een complete bril.

 

 

Ben je nog op zoek naar een zonnebril die net dat tikkeltje anders is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bovendien is deze actie cumuleerbaar met onze huidige actie All-in. Zo vier je betaalbaar én in stijl!

Dus download nu de bon en druk deze thuis af. Kom dan langs in een van onze winkels. Onze geschoolde adviseurs zullen je met veel plezier helpen zoeken naar de perfecte (zonne)bril. Geldig bovenop onze All-in actie

Omdat we Moederdag extra goed willen vieren is deze Moederdagkorting geldig bovenop onze lopende actie All-in. Je ontvangt dus niet enkel een gratis zonnebril zonder sterkte, maar betaalt ook maar €109 voor je enkelvoudige bril of €209 voor je multifocale bril.
Meer info over de actie All-in