Hoordagen in Lommel

In Lommel kunt u gratis en geheel vrijblijvend uw gehoor laten testen door één van onze gediplomeerde audiologen.

30 september en 1 oktober

Heeft u soms moeite om mensen te verstaan, zelfs al praten ze op normaal volume? Moet u de TV of radio steeds harder zetten om goed te kunnen volgen? Dan kunnen hoorapparaten dé oplossing zijn. Bij Hans Anders kan u terecht voor een deskundige gehoortest om te kijken hoe hoorapparaten u kunnen helpen. Deze gehoortest is bij Hans Anders volledig gratis en geheel vrijblijvend. 

hoordagen lommel

Bij Hans Anders weten we hoe het hoort.

Komt u bij ons langs voor een hoortoestel? Dan weet u direct waar u aan toe bent. Hans Anders biedt u hoorapparaten aan van topkwaliteit, en dat voor een lage, duidelijke en transparante prijs.

Gedaan met te dure hoortoestellen.

Net zoals we vinden dat goed zien een basisrecht is, vinden we dat goed horen ook een basisrecht is. Daarom kunt u bij ons niet enkel terecht voor betaalbare en kwalitatieve brillen, maar ook voor betaalbare en kwalitatieve hoortoestellen.

Gratis hoortest.

Bij ons kunt u gratis en geheel vrijblijvend uw gehoor laten testen door één van onze gediplomeerde audiologen. Ze staan steeds klaar om u échte en professionele oplossingen te bieden en u te helpen bij het selecteren van het ideale toestel. 

Gratis proeftijd.

Wij begrijpen ook dat een hoortoestel geen gemakkelijke stap is.  Daarom krijgt u een gratis proeftijd, zodat u uw hoortoestel twee maanden kunt uittesten om te zien of het voldoet aan uw verwachtingen. 

Eerlijke prijzen.

In de tabel hieronder ziet u de prijzen van onze hoortoestellen.  Zo weet u meteen hoeveel u bespaart dankzij Hans Anders!

*
*