Goed horen dat gunnen we iedereen

Uw gehoor is uitermate belangrijk en verdient daarom de allerbeste, maar ook betaalbare hoorzorg. Bij Hans Anders vindt u, dankzij het deskundig advies van onze gediplomeerde audioloog, altijd een hooroplossing die perfect bij u past.
Maak een afspraak

Professionele én betaalbare hoorzorg

Hans Anders heeft een unieke aanbieding zodat zelfs de meest innovatieve hoortoestellen betaalbaar zijn voor iedereen. Kiest u nú voor een nieuw oplaadbaar hoortoestel, dan krijgt u er tot en met 28/02/22 een gratis oplader t.w.v. maximaal €399* bij. Wilt u hier meer over weten? Spring gerust eens binnen, onze audioloog vertelt u hier graag alles over dat u wilt weten.

Het beste voor uw oren én hoortoestellen.

De hooroplossing van Hans Anders, dat zijn de allernieuwste en meest innovatie hoortoestellen inclusief een service op úw maat. Daarom hebben we alle onderhouds- en reinigingsproducten opgenomen in Hans Anders voordeelpakketten. Zo heeft u voor 1, 3 of zelfs 5 jaar alles in huis voor goed onderhoud van uw hoortoestel(len). Én u bespaart ook nog eens tot 20% op de losse verkoopprijzen. Kies de periode die bij u past, en vindt zo uw korting.

Wilt u meer weten? Kom gerust eens langs

Uw gehoor ligt in handen van de beste audiologen in België

Dankzij onze tevreden en trouwe klanten, werden we dit jaar voor de tweede keer op rij bekroond met een geweldige prijs. Hans Anders werd alweer uitgeroepen tot de Beste Winkelketen van België in de categorie Audiciens. Dit is het levend bewijs dat onze toegankelijkheid, de expertise van onze audiologen en hun persoonlijke service ervoor zorgen dat iedereen vertrekt met de juiste hooroplossing én een zorgeloos hoorcomfort dankzij onze jarenlange service op maat.