Voor iedereen een fijne en veilige winkelervaring, dat is voor ons normaal. Met oog voor jouw gezondheid en extra aandacht voor hygiëne. Zolang het nodig is, houden wij ons aan de geldende regels van de overheid en deelgemeenten. Daar kun je op rekenen bij een oogmeting, hoortest of als je komt voor een nieuwe bril, lenzen of hoortoestellen. 

Je bent altijd welkom in de winkel, met of zonder afspraak. Een afspraak is wel extra handig, want dan ben je meteen aan de beurt. Goed bekeken toch? 

Maak online een afspraak voor een gratis oogmeting of hoortest of bel 078 - 487 700 (lokaal tarief).

Klaar voor je bezoek?

  • Wij blijven thuis bij symptomen van het coronavirus (verkouden, keelpijn, benauwd of andere klachten), doe jij dat ook? Zien we je gewoon een andere keer!
  • In onze winkel mag je het mondmasker aflaten. Als we dichtbij komen, bijvoorbeeld tijdens een oogmeting of hoortest, dragen we wel een masker en vragen we jou er ook een te dragen. 
  • Handontsmettingsmiddel staat voor je klaar. En onze grote keuze brillen natuurlijk.
  • We houden van poetsen. Alle ruimtes en apparatuur maken we steeds schoon na gebruik. Check!
  • Betaal je met Bancontact?

Pas alvast online wat brillen in de leukste brillenwinkel van België.

 

Benieuwd naar je sterkte?

Met onze vrijblijvende en deskundige oogmeting weet je snel hoe het met jouw zicht staat. Plan een afspraak voor een gratis oogmeting bij een winkel bij jou in de buurt.

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Brillen passen

Zeker weten dat jouw favoriete bril ook echt bij jou past? Pas onze brillen online, of laat gratis en vrijblijvend tot 4 monturen naar uw dichtstbijzijnde Hans Anders winkel sturen.

Meer informatie Bekijk alle brillen
Bekijk alle brillen