Voor iedereen een fijne en veilige winkelervaring, dat is voor ons normaal. Met oog voor jouw gezondheid en extra aandacht voor hygiëne. Daar kun je op rekenen bij een oogmeting, hoortest of als je komt voor een nieuwe bril, lenzen of hoortoestellen. 

Je bent welkom om binnen te lopen, maar we raden je aan om vooraf een afspraak maken. Zo voorkomen we dat het druk wordt. En kun jij erop rekenen dat je meteen geholpen wordt. Goed bekeken toch? Maak online een afspraak voor een gratis oogmeting of hoortest of bel 078-487 700 (lokaal tarief).

Klaar voor je bezoek?

  • Wij blijven thuis bij symptomen van het coronavirus (verkouden, keelpijn, benauwd of andere klachten), doe jij dat ook? Zien we je gewoon een andere keer.
  • Handontsmettingsmiddel staat al voor je klaar. Ontsmet je ook je handen bij binnenkomst?
  • Onze meetruimtes, tafels en balies zijn voorzien van hygiëneschermen.
  • En natuurlijk wordt alles schoongemaakt na elk gebruik. Wij houden wel van poetsen. 
  • Betaal je met Bancontact en bij voorkeur contactloos?

Benieuwd naar je sterkte?

Met onze vrijblijvende en deskundige oogmeting weet je snel hoe het met jouw zicht staat. Plan een afspraak voor een gratis oogmeting bij een winkel bij jou in de buurt.

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Brillen passen

Zeker weten dat jouw favoriete bril ook echt bij jou past? Pas onze brillen online, of laat gratis en vrijblijvend tot 4 monturen naar uw dichtstbijzijnde Hans Anders winkel sturen.

Meer informatie Bekijk alle brillen
Bekijk alle brillen