Bescherm je gehoor tijdens de festivals!

Tijdens festivals word je vaak blootgesteld aan harde geluiden en lawaai. Wie te lang wordt blootgesteld aan luide muziek kan permanente gehoorschade oplopen. In tegenstelling tot andere letsels is gehoorschade bijna altijd onherstelbaar! 

Het is daarom belangrijk om je gehoor goed te beschermen bij festivals, maar ook in bepaalde werksituaties of tijdens het motorrijden. Omdat elke gehoorgang anders is, kun je dit het beste doen met gehoorbescherming op maat.
 

Bescherming op maat

Zorg voor gehoorbescherming op maat. Hans Anders zorgt voor kwalitatieve, betaalbare en  op maat gemaakte oordoppen waarmee je zorgeloos de festivals kan afschuimen zonder je gehoor te beschadigen.

De oordoppen van Hans Anders zijn comfortabel en hebben een speciale muziekfilter met een vlakke demping. Hierdoor behoudt het geluid zijn natuurlijke klankkleur en vindt er geen vervorming plaats. 

Kom dus zeker eens langs in een Hans Anders audiowinkel en laat je bijstaan door één van onze geschoolde audiologen.

Maak snel een afspraak
Maak snel een afspraak

Universele gehoorbescherming

Je gehoor is kostbaar. Daarom wil je het extra goed beschermen, met goede gehoorbescherming. Je kan bescherming op maat laten maken, maar soms heb je een onmiddellijke oplossing nodig.

Daarom biedt Hans Anders ook universele gehoorbescherming aan. Kwalitatief, goedkoper, zonder wachttijd en zonder afspraak.

Ontdek de verschillende oordoppen
Ontdek de verschillende oordoppen

Oorkappen voor kinderoren

 

Vergeet je ogen niet!

Tijdens festivals zijn we zo bekommerd om onze oren dat we vaak onze ogen vergeten. Helaas lopen nog te veel mensen rond met een zonnebril die je ogen niet voldoende beschermt. Koop zeker een bril met glazen die groot genoeg zijn. En zorg er ook voor dat je glazen genoeg beschermen tegen UV-stralen.

Bij Hans Anders kan je daarvoor terecht. Want onze zonnebrillen zijn allemaal voorzien van een UV400. Dat betekent 100% bescherming... en 200% genieten van de muziek!

Ontdek onze zonnebrillen
Ontdek onze zonnebrillen

Polaroid

Polaroid (P04213W)

€ 30

Ray-Ban

Ray-Ban (2132)

€ 109

Polaroid

Polaroid (P6003)

€ 30

Ray-Ban

Ray-Ban (3016)

€ 119

Jim

JIM (4060)

€ 10

Ray-Ban

Ray-Ban (3447)

€ 119

Ray-Ban

Ray-Ban (3025)

€ 129