Tijdens festivals word je vaak blootgesteld aan harde geluiden en lawaai. Wie te lang wordt blootgesteld aan luide muziek kan permanente gehoorschade oplopen. In tegenstelling tot andere letsels is gehoorschade bijna altijd onherstelbaar! 

Het is daarom belangrijk om je gehoor goed te beschermen bij festivals. Omdat elke gehoorgang anders is, kun je dit het beste doen met gehoorbescherming op maat.

Twijfel je nog? Dat is niet nodig, want nu krijg je bij Hans Anders -20% korting op alle gehoorbescherming op maat!

Bescherming op maat

Hans Anders biedt je kwalitatieve, betaalbare en op maat gemaakte oordoppen waarmee je zorgeloos de festivals kan afschuimen zonder je gehoor te beschadigen.

De oordoppen van Hans Anders zijn comfortabel en hebben een speciale muziekfilter met een vlakke demping. Hierdoor behoudt het geluid zijn natuurlijke klankkleur en vindt er geen vervorming plaats. 

Maak dus een afspraak in een Hans Anders audiowinkel en laat je bijstaan door één van onze gediplomeerde audiologen. Bovendien krijg je nu 20% korting op alle muziekoordoppen op maat via bovenstaande bon. 

 

Festivals 

Op  festivals zijn steeds meer jongeren geïnteresseerd in gehoorbescherming dus we merken dat het thema leeft. Ook dit jaar staat De Tuut van Tegenwoordig dan ook op vele festivals om jongeren te informeren over gehoorschade en gehoorbescherming. 

Waar kan je hen vinden?

 

Vergeet je ogen niet!

Tijdens festivals zijn we zo bekommerd om onze oren dat we vaak onze ogen vergeten. Helaas lopen nog te veel mensen rond met een zonnebril die je ogen niet voldoende beschermt. Koop zeker een bril met glazen die groot genoeg zijn. En zorg er ook voor dat je glazen genoeg beschermen tegen UV-stralen.

Bij Hans Anders kan je daarvoor terecht. Want onze zonnebrillen zijn allemaal voorzien van een UV400. Dat betekent 100% bescherming... en 200% genieten van de muziek!

Ontdek onze zonnebrillen

Polaroid

Polaroid (P04213W)

€ 30

Ray-Ban

Ray-Ban (2132)

€ 109

Ray-Ban

Ray-Ban (3016)

€ 119

Jim

JIM (4060)

€ 10

Ray-Ban

Ray-Ban (3447)

€ 119