Bescherm je gehoor tijdens de festivals!

Tijdens festivals krijgen je oren harde geluiden en veel lawaai te verduren. Maar wanneer je te lang wordt blootgesteld aan luide muziek kan je permanente gehoorschade oplopen. En in tegenstelling tot andere letsels is gehoorschade bijna altijd onherstelbaar!

Het is daarom erg belangrijk om je gehoor zo goedmogelijk te beschermen. En dat doe je het beste met oordoppen op maat. Deze zorgen voor maximale bescherming en het grootste comfort (want aangepast aan jouw gehoorgang). Twijfel je nog? Dat is niet nodig, want nu krijg je bij Hans Anders -25% korting op alle gehoorbescherming op maat!

 

Help je oren niet naar de tuut

Ieder jaar neemt het aantal jongeren met gehoorschade toe. Meer blootstelling aan te luide muziek is een belangrijke “oor-zaak”. Zo beschadigt regelmatige blootstelling aan overmatig geluid de zintuighaartjes in het binnenoor onherroepelijk.

Reden te meer dus om je gehoor goed te beschermen tijdens de festivals. 

 

Muziekbeleving zonder zorgen

Oordoppen op maat zijn gevormd op maat van je eigen gehoorgang. Hierdoor zijn de doppen comfortabeler en efficiënter dan de standaard oordopjes.

Bovendien dempen oordoppen op maat het lawaai en kan je dus nog normaal met je vrienden praten en van de muziek genieten. Kortom, de volledige muziekbeleving blijft behouden.

Download de festivalbon via onderstaande link, druk hem thuis af en geniet van 25% korting op alle gehoorbescherming op maat. Maak vervolgens een afspraak in één van onze audiowinkels en onze gediplomeerde audiologen zullen je met veel zorg verder helpen.

 

 

Veelgestelde vragen over gehoorbescherming

 • Hoeveel kost gehoorbescherming op maat?

  Gehoorbescherming op maat kan vanaf € 80 euro per set (Tympro) of € 109 per set (Noizezz). De kostprijs voor een set gehoorbeschermers met een speciale muziekfilter bedraagt € 149,00 (Tympro Music) en € 159,00 (Noizezz Music).

 • Hoelang duurt het om mijn oordoppen te laten maken?

  De leverperiode bedraagt ongeveer 14 dagen. Bij bestelling wordt de verwachte levertijd vermeld op de bestelbon.

 • Wat is de levensduur van een op maat gemaakte gehoorbescherming?

  De levensduur van op maat gemaakte gehoobescherming bedraagt ongeveer 4 à 5 jaar. Hierna zijn de oordoppen nog steeds goed, maar ze sluiten de gehoorgang dan niet meer goed af. Dit komt doordat de gehoorgang in de loop der jaren van vorm veranderd, hierdoor kan de oordop geluid gaan lekken en is er geen goede garantie meer te geven dat het gehoor goed beschermd is. Wanneer je in korte tijd veel lichaamsgewicht verliest kan de bescherming al eerder onvoldoende zijn.

 • Wat doen bij ongemakkelijk gevoel (pijn) in de oren?

  Er is een pasvormgarantie van 3 maanden. Naast de pasvormgarantie is er ook een garantie op het materiaal en de filter van 2 jaar.

 • Is er een tussenkomst van de mutualiteit?

  Leden van de Christelijke Mutualiteit, het Vlaams en Neutraal Ziekenfonds en het Partena Ziekenfonds kunnen bij hun mutualiteit terecht voor een tussenkomst bij aankoop van gehoorbescherming op maat. 

 • Waar kan ik terecht om gehoorbescherming te laten maken?

  Bij Hans Anders kan je terecht in verschillende winkels om je gehoorbescherming te laten maken, maar niet in alle winkels. Jouw dichtstbijzijnde winkel vind je via deze pagina.