Zie theater en circus scherper dan ooit!

Het is feest in Aalst, en dat is bij Hans Anders niet anders! Zoals steeds zorgen wij ervoor dat je kan genieten van goed en betaalbaar zicht. En nu geven we je ter gelegenheid van Cirk Aalst er nog een cadeautje bovenop: je krijgt nu een gratis zonnebril zonder sterkte bij aankoop van een complete bril.

Kom op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus met onderstaande bon naar de Hans Anders winkel in Aalst , en krijg een gratis zonnebril zonder sterkte t.w.v. €30 bij aankoop van een complete bril. 

Ben je nog op zoek naar een zonnebril die net dat tikkeltje anders is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bovendien is deze actie cumuleerbaar met onze huidige actie All-in. Zo vier je betaalbaar én in stijl!

Download de bon via onderstaande link en druk hem thuis af. Neem hem dan mee naar onze winkel in Aalst. Onze geschoolde adviseurs zullen je met veel zorg helpen zoeken naar jouw ideale (zonne)bril.Geldig bovenop onze All-in actie

Omdat we Cirk Aalst extra goed willen vieren is deze korting geldig bovenop onze lopende actie All-in. Je ontvangt dus niet enkel een gratis zonnebril zonder sterkte, maar betaalt ook maar €109 voor je enkelvoudige bril of €209 voor je multifocale bril.
Meer info over de actie All-in