Welkom in de wereld van Vogue Eyewear!

Vogue Eyewear is een merk wat over de hele wereld verkocht wordt. Het merk is in 1973 opgericht en verwijst naar de term “in Vogue”. Om aan te geven dat iets helemaal in de mode is wordt deze term vaak gebruikt in de wereld van de fashion. Sinds de oprichting ontwerpt Vogue Eyewear modieuze monturen die de laatste catwalk trends volgen.  De stijlvolle en voor Vogue kenmerkende elementen en décors worden hier aan toegevoegd.

De monturen van Vogue Eyewear zijn er voor de onafhankelijke, zelfbewuste vrouw die altijd op zoek is naar een twist in haar outfit en value for money. Een Vogue montuur stelt deze vrouw in staat om haar persoonlijkheid en stijl uit te dragen, of dit nu klassiek, modern of opvallend modieus is.


Win een citytrip naar New York voor 2 personen

De nieuwste collectie van Vogue is geïnspireerd door New York. Laat je net als Vogue en Gigi Hadid inspireren en maak kans op een citytrip naar NYC voor twee personen!

Wat moet je doen? Vul het deelnameformulier in op deze pagina. Vermeld eventueel met wie en waarom jij die reis naar New York wil winnen en wie weet zit jij binnenkort in het vliegtuig om deze hippe stad te ontdekken!

Let op: de minimale leeftijd om mee te doen aan deze winactie is 18 jaar. De actie loopt van 8 april t/m 5 mei. Bekijk de actievoorwaarden van de winactie hier.