Omdat Zelzate ook recht heeft op betaalbare hoortoestellen.

Wil je weten hoe het met je gehoor gesteld is? Of ken je iemand die minder goed hoort? Kom dan zeker eens langs in onze winkel in Zelzate. Daar kan je vanaf nu ook terecht voor een gratis hoortest en professioneel advies over hoorapparaten.
Ontdek onze hoorapparaten

 

Al meer dan 35 jaar heeft Hans Anders een missie: kwalitatieve brillen betaalbaar maken voor iedereen. En omdat iedereen ook recht heeft op een goed gehoor, passen we diezelfde filosofie toe op hoortoestellen.

Je kan vanaf nu ook in Zelzate terecht voor hoortoestellen van de beste kwaliteit, tegen de laagste prijs. Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een gratis hoortest met onze gediplomeerde audiologe Emma De Veire.

In de tabel hieronder zie je de prijzen van onze hoortoestellen. Zo weet je meteen hoeveel je bespaart.

Omdat goed horen even belangrijk is als goed zien. 

Net als je zicht is je gehoor iets heel persoonlijk. Om de beste geluidsbeleving te garanderen stelt onze audioloog je hoortoestel perfect op jouw gehoor af. Hiervoor neemt de audioloog eerst de gratis hoortest bij jou af. 

Tijdens de tweede stap gaan we over tot een diepgaande analyse van je behoeften zodat we het juiste type toestel en accessoires voor jouw situatie kunnen bepalen. 

Vervolgens kan je gedurende een periode van twee maanden je toestel gratis testen en laten aanpassen indien nodig.

 

Gratis bril bij aankoop van een hoortoestel

Bovendien krijg je ter gelegenheid van de opening van onze audiowinkel in Zelzate bij aankoop van een hoortoestel een  bril cadeau* !

* Actie geldig in alle Belgische Hans Anders winkels. Meerprijs voor glasopties en merkmonturen. Niet geldig op reeds bestelde hoortoestellen. Voorwaarden in de winkel. Niet cumuleerbaar met andere acties.

Hans Anders Zelzate

Audiologe: Emma Van De Veire

Grote Markt 28-30,9060 Zelzate 092/ 18 59 74

Open van maandag tot zaterdag van 10u tot 12u30 en van 13u30 tot 18u
Maak een afspraak voor een gratis hoortest