Omdat Gent-Zuid ook recht heeft op betaalbare hoortoestellen.

Wil je weten hoe het met je gehoor gesteld is? Of ken je iemand die minder goed hoort? Kom dan zeker eens langs in onze winkel in Gent-Zuid. Daar kan je vanaf nu ook terecht voor een gratis hoortest en professioneel advies over hoorapparaten.
Ontdek onze hoorapparaten

 

Al meer dan 35 jaar heeft Hans Anders een missie: kwalitatieve brillen betaalbaar maken voor iedereen. We passen diezelfde filosofie toe op hoortoestellen, omdat iedereen ook recht heeft op een goed gehoor.

Je kan vanaf nu ook in Gent-Zuid terecht voor hoortoestellen van de beste kwaliteit, tegen een betaalbare prijsMaak geheel vrijblijvend een afspraak voor een gratis hoortest met onze gediplomeerde audiologe Sarah Wintmolders.

In de tabel hieronder zie je de prijzen van onze hoortoestellen. Zo weet je meteen hoeveel je bespaart.

Omdat goed horen even belangrijk is als goed zien. 

Net als je zicht is je gehoor iets heel persoonlijk. Om de beste geluidsbeleving te garanderen stelt onze audioloog je hoortoestel perfect op jouw gehoor af. Hiervoor neemt de audioloog eerst de gratis hoortest bij jou af. 

Tijdens de tweede stap gaan we over tot een diepgaande analyse van je behoeften zodat we het juiste type toestel en accessoires voor jouw situatie kunnen bepalen. 

Vervolgens kan je gedurende een periode van twee maanden je toestel gratis testen en laten aanpassen indien nodig.

Gratis bril bij aankoop van een hoortoestel

Bovendien krijg je ter gelegenheid van de opening van onze audiowinkel in Gent-Zuid bij aankoop van een hoortoestel een bril cadeau* !

 
* Actie geldig in alle Belgische Hans Anders winkels. Meerprijs voor glasopties en merkmonturen. Niet geldig op reeds bestelde hoortoestellen. Voorwaarden in de winkel. Niet cumuleerbaar met andere acties.

Hans Anders Gent-Zuid

Audiologe: Sarah Wintmolders

Vlaanderenstraat 72, 9000 Gent-Zuid 092/33 44 70

Open van maandag t.e.m. zaterdag van 10u00 tot 18u00
Maak een afspraak voor een gratis hoortest