50% korting op een complete bril

Shop in het hemelvaartweekend bij Hans Anders! Van 13 t.e.m 16 mei profiteer je van 50% korting op een complete (zonne)bril. Zeker weten dat je van de actie kan profiteren, maak dan een afspraak in één van onze winkels of bestel je (enkelvoudige) bril online.
Maak een afspraak

Deze actie is nog niet geldig 

Helaas, deze actie is nog niet geldig. De actie start op 13 mei 2021 en is geldig t.e.m. 16 mei 2021.Nog héél eventjes geduld dus. Maar in de tussentijd zijn er ook andere geweldige acties waar je nu wél al van kan profiteren. Kijk snel op onze actiepagina.

Stralend de zomer in!

Kijk je ook zo hard uit naar de zomer, met lange, zwoele zomerdagen? Door een nieuwe bril ziet de zomer er nóg stralender uit. Zie jij een nieuwe bril of zonnebril op sterkte met 50% korting wel zitten? Maak snel een afspraak tijdens het hemelvaartweekend van 13 t.e.m 16 mei. We meten dan ineens je ogen op een deskundige manier en dat helemaal gratis.

Bekijk alle brillen
Bekijk alle brillen

Benieuwd naar je sterkte?

Met onze vrijblijvende en deskundige oogmeting weet je snel hoe het met jouw zicht staat. Maak een afspraak voor een gratis oogmeting bij een winkel bij jou in de buurt.

Afspraak maken
Afspraak maken

Koop je bril online

Op zoek naar een nieuwe bril? Ontdek online het assortiment en vind de bril die écht bij je past. Een enkelvoudige bril kan je gemakkelijk online bestellen. Bekijk hier hoe je dat doet.
 

Meer informatie over een bril online kopen. Bekijk alle brillen
Bekijk alle brillen

Of profiteer van een andere actie