50% korting

De keus is aan jou!

Al een tijdje een prachtige bril op het oog? Pak nu je kans om jezelf te laten zien met een nieuwe bril. Krijg 50% korting op je montuur, glazen en coating. Scherp geprijsd, dat heb je goed gezien.

Of kies 3 monturen met glazen en glasopties die helemaal voldoen aan jouw wensen. Ga je voor een multifocale bril, een leesbril en een zonnebril op sterkte of kies je voor iets anders? De keuze is helemaal aan jou. Je betaalt alleen de eerste complete bril. Bril 2 en 3 zijn helemaal gratis.

Bekijk onze trendy brillen

50% korting op een complete bril Vogue 4228
50% korting op een complete bril Vogue 4229

Bekijk onze actievoorwaarden

De actie 50% korting is geldig van 3 april 2023 t.e.m. 7 juni 2023. De actie is geldig bij aankoop van een complete bril met dunne glazen (index 1.6) in alle Belgische Hans Anders winkels en op hansanders.be (alleen enkelvoudige brillen mogelijk). Een complete bril is een montuur met kunststof glazen inclusief kraswerende laag en ontspiegeling. Op een complete bril met glazen in standaarddikte index 1.5 geldt een korting van 40%. De actie is ook geldig op een complete zonne- of nachtbril op sterkte, bifocale brillen en op brillen met Workforce glazen. De korting geldt ook op alle glasopties. Niet geldig op merkglazen, veiligheidsglazen of eerder bestelde brillen. Dit aanbod geldt ook niet in combinatie met andere acties en voordeelregelingen. 

Bij aankoop van een complete bril, is de 2e en 3e complete bril gratis met exact dezelfde glazen en glasopties als de 1e bril. Voor de 2e en 3e bril kun je kiezen voor een montuur uit dezelfde of een lagere prijsklasse als de 1e bril. Indien er sprake is van een prijsverschil, is de goedkoopste complete bril gratis. Kies je voor meer dan 1 Ray-Ban, dan wordt er per Ray-Ban die onder een 'gratis bril' valt een toeslag van 29 euro gerekend 

Bovengenoemde actie is geldig in alle Belgische Hans Anders winkels tot en met 7 juni 2023. De actie geldt niet op hansanders.be, niet voor eerder bestelde brillen, A-merkglazen, veiligheidsglazen en in combinatie met voordeelregelingen en andere acties.