Wat kies jij?

Ga je voor 50% korting op een complete bril of kies je toch liever 3 brillen voor de prijs van 1? Bij Hans kies je zelf.

Maak een afspraak
50% korting

De keus is aan jou!

Al een tijdje een prachtige bril op het oog? Pak nu je kans om jezelf te laten zien met een nieuwe bril. Krijg 50% korting op je montuur, glazen en coating. Scherp geprijsd, dat heb je goed gezien.

Of kies 3 monturen met glazen en glasopties die helemaal voldoen aan jouw wensen. Ga je voor een multifocale bril, een leesbril en een zonnebril op sterkte of kies je voor iets anders? De keuze is helemaal aan jou. Je betaalt alleen de eerste complete bril. Bril 2 en 3 zijn helemaal gratis.

Bekijk onze actievoorwaarden

De actie 50% korting is geldig van 4 december 2023 tot en met 2 januari 2024. De actie is geldig bij aankoop van een complete bril met dunne glazen (index 1.6) in alle Belgische Hans Anders winkels en online (online zijn enkel enkelvoudige brillen mogelijk). Een complete bril is een montuur met kunststof glazen inclusief kraswerende laag en ontspiegeling. Op een complete bril met glazen in standaarddikte index 1.5 geldt een korting van 40%. De actie is ook geldig op een complete zonne- of nachtbril op sterkte, multifocale brillen en op brillen met Workforce glazen. De korting geldt ook op alle glasopties en op DRIIVE sportbrillen op sterkte. Niet geldig op merkglazen, veiligheidsglazen of eerder bestelde brillen.

Dit aanbod geldt niet in combinatie met andere acties en voordeelregelingen.  

Bij aankoop van een complete bril, is de 2e en 3e complete bril gratis met exact dezelfde glazen en glasopties als de 1e bril. Voor de 2e en 3e bril kun je kiezen voor een montuur uit dezelfde of een lagere prijsklasse als de 1e bril. Indien er sprake is van een prijsverschil, is de goedkoopste complete bril gratis. Kies je voor meer dan 1 Ray-Ban, dan wordt er per Ray-Ban die onder een 'gratis bril' valt een toeslag van 29 euro gerekend 

Bovengenoemde actie is geldig in alle Belgische Hans Anders winkels tot en met 2 januari 2024. De actie geldt niet op hansanders.be, niet voor eerder bestelde brillen, A-merkglazen, veiligheidsglazen en in combinatie met voordeelregelingen en andere acties.