Je hebt geselecteerd:

Surevue contactlenzen online bestellen

Geen producten gevonden.

Ga terug om opnieuw te zoeken

Surevue lenzen is een merk van het Amerikaanse Johnson & Johnson. De Surevue contactlenzen zijn zachte maandlenzen. Deze contactlenzen zijn speciaal ontwikkeld om bescherming te bieden tegen de schadelijke gevolgen van de zon, en bied je zoeen hoge UV-bescherming.

Je kan de Surevue maandlenzen nu snel en gemakkelijk online bestellen bij Hans Anders. Je voert eenmalig je sterkte en persoonlijke gegevens in en wij onthouden dit voor je volgende bestelling.

De Surevue lenzen van Hans Anders

Hans Anders heeft met Surevue de comfortabele zachte maandlens met een hoge UV-bescherming tegen schadelijke zonnestralen in het assortiment. Ideaal voor mensen die overgevoelig zijn voor (zon)licht.

Het voordeel van de Surevue maandlens is dat je niet dagelijks in de weer hoeft te zijn met het vervangen van je lenzen.

Let op: Surevue lenzen worden niet langer geproduceerd. Mogelijk zijn bepaalde sterktes niet meer leverbaar. Als de door u gewenste sterkte niet meer leverbaar is adviseert de fabrikant van Surevue (Johnson & Johnson) de Acuvue Oasys lenzen als alternatief online te bestellen. Dit kan snel en gemakkelijk in de webshop van Hans Anders .
Weet u niet zeker of de sterkte van uw lenzen nog goed is? Maak dan hier online een afspraak voor een oogmeting bij Hans Anders.